Frågestund

Nu blir det frågestund här på bloggen, tycker det var ett tag sen nu.
Något ni undrar över och vill veta, vi svarar på det mesta!
Skriv frågor nu!
/Rerre o Thildis ♥

Aj !!!

Fy fan vad jag hatar skarptorpsvårdcentral !! Idioter hela skiten! Dom kan inte en sticka en nål rätt. Man får vänta hundra år, mellan alla jävla tester och sen prata med läkaren och sen mer tester. Usch fan vill aldrig mer dit !
/Mathilda

Beverly Hills 90210




De som känner mig vet nog att jag älskar Beverly Hills och mest pga att Dylan är med! Han är så jävla SNYGG! :D
/Beccis

listen to your heart.


        
Byxor - gina tricot, linne - cubus, kofta - ullis, solglasögon - Ur&Penn

Länge sedan jag gjorde ett inlägg med outfit, så varsegod! :)
Har som sagt inte gjort idrottsuppgiften, FAN! SKA verkligen göra den imorgon, spelar inte roll om jag vill göra något annat - måste verkligen göra den. Har skjutit upp den hela helgen så imorgon måste den vara klar! Ni får vara hårda mot mig !
/Beccis


Mors dag

Ni har väl inte glömt bort era mammor idag på mors dag. ♥
Jag gav mamma ett halsband där det är graverat: MAMMA ♥
och sen fick hon också en stor buket liljekonvaljer.
Idag åkte vi och fira mors dag hos mormor, det var mat och efterrätt och godis. Så nu är man helt propp mätt.
Alltid lika kul att träffa släkten.
/Thildis <3

Who Run The World (Girls)



Älskar musikvideon, älskar låten, ÄLSKAR Beyoncé ♥
/rebeccareinholdsson

Satan i gatan


/R

morsdag!

Idag är det som sagt morsdag! Min mamma har redan fått min present, men vi ska snart ta och göra en sockerkaka tillsammans! Som alltid så blir det nog att bara umgås och vara tillsammans med lilla mamma :)

Hoppas att allt är bra med er, själv är jag fortfarande lite halv sjuk..hostar som in i h*lvete -.-. Idag blir det nog inte bara att fira mamma utan ska försöka göra klart idrottsuppgift för VG och hoppas att man får det, men räcker även med G också.

Hörs senare!
/rebeccareinholdsson

28 maj

Är fortfarande sjuk...inte kul! Vet inte när jag blir frik, vill bli det helst nu!
Har tackat nej till att jobba två gånger nu även om jag vill! Panik, men vill göra allt nu för att bli frisk. Sover liksom med täcke, filt och morgonrock + tjocka strumpor varje natt. Så man kan ju säga att man fryser ganska mycket!

Men har varit i skolan onsdag - fredag. Blivit klar med ett par uppgifter och gjort 2 prov jag missade under veckan jag var sjuk. Igår var jag på "möte" som gick jättebra! Tack för stödet Thildis! ♥ Sedan gick jag och moder på stan en sväng. Blev lite shopping för min del och köpte även en morsdag present som mamma redan har fått! Men ska göra något litet mer imorgon när det verkligen är morsdag!
Inget har hänt annars. Idag har jag städat mitt rum och verkligen dammat av allt som finns i rummet, så nu finns inget som är dammit längre! - SKÖNT! Hade egentligen tänkt att åka till Krille på jobbet eftersom det är "jobb" fest, men eftersom jag inte är frisk och har tackat nej till att jobba imorgon tycker jag att jag borde vara hemma och vila upp mig ordentligt + bli frisk.



Detta var vad jag hittade (hittade mera, men vill spara pengar lite också)
/Beccis


äventyret i onsdags i bilder


/Beccis


Flygande katt

En video för några helger sedan, Det är Rebeccas store brors katt som kan flyga! ♥
/ M & R

*Mums*

Gud vad jag är sugen på tårta! är inte ni det?!
Men jag förstår inte varför alla klagar på att jag ska sluta äta gotte saker!
Jag ser väl inte tjock ut! :(
/Mathilda

Flygande katt

Tudor flyger


usch

Usch o fy tror jag börjar bli sjuk. Det kliar och gör ont i halsen sen så fryser jag också.
Idag har jag hämtat ut mammas mor dag prisent vill att det ska vara söndag nu så jag kan ge det.
Idag kom även mitt paket från Nelly.com min klänning jag beställde ♥ Visar en annan dag.
/Mathilda

förra helgen i bilder..

Bilder från förra helgen när Mathilda sov här hela helgen


Lycklig tjej! ;p

lovekiller

Hejsan! Just nu har jag pratat med min mentor i telefon, mejlat visa lärare och hoppas att allt kommer gå bra! :)
Idag har jag varit hemma från skolan pga, sjuk fortfarande. Ska även vara hemma imorgon med.
Har inte gjort så mycket idag utan sett på tv och fått ett paket glass av min mormor som var här förut! Alltid roligt att vara med henne speciellt när jag alltid hjälper henne med sin nya mobil.

Imorgon när jag inte är i skolan ska jag försöka göra klart lite arbeten nu när man har tid och snart ska ju även uppgifterna in. Man får tänka att snart är sommarlovet! Skönt.
Nu ska jag fortsätta se på 2½ men.
/Beccis


Helgen

Har varit hemma hela helgen. Jag har solat, kört med trimmern, klippt ner massor ogräs, solat, satt upp poolen, sprungit och solat.
/ Thildis ♥

Snyggingar!

I fredags var jag iväg med Räddningsmedicin på ett "hemligt" äventyr/utflykt. Vi samlades 7.25 vid comvux sen åkte vi buss ut till Arkesund, där åkte vi med en båt till Arkö och hämta lite saker sen vidare till en ö där vi skulle gå på "grund". Alla på båten vart sminkade och fick massor av skador och "larmade" till sjöräddningen. Det här är en övning för dom, så de kan träna på hur man gör. Efter ett tag kom dom, de var ifrån: ambulansen, brandmän och kustbevakningen. Det är helt sjukt hur snygga en del var, nästan så man dog på riktigt. Jag hade i alla fall öppen buk och mina tarmar hängde ut. Det var en sjukt rolig dag + massor av snygga killar som rädda oss.
Varning för lite äckliga bilder!
/Mathilda

kärlek!


JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR!!!! :D♥♥♥♥♥
/Rebecca ;)


Red red wine

Jag kan inte säga mycket, jag har ingen anledning till att säga varför jag inte har bloggat.
Men antagligen har jag väl något bättre för mig, fast ändå inte..jag är sjuk, ensam fast ändå lycklig och nervös inom mig! Varför? jo det ni

Har inte gjort så mycket, bara pluggat pluggat pluggat och idag var den dagen då grabbarna kom och tog hand om mig ett tag innan de kom på att de kanske blir smittade men men gulligt att de var här ett tag och tog hand om mig :)
(började med ont i halsen, hemma fredag gick bara och gjorde ett prov sen hem och idag vakna upp och är förkyld, det har väl även kommit i bihålerna också.)

Så har det sett ut. Ska fortsätta med det jag har gjort hela dagen, Beverly hills och sedan sova.


Stolt över mig själv, har visat och bevisat min kärlek till de som jag älskar, förklarat varför det har varit och vet du, det känns som en sten ur mitt hjärta har släppt. Mitt beslut och min kärlek! Jag älskar...!
/Beccis


Hemligt

Ååå vad jag längtar till i morgon det ska bli så kul. Räddningsmedicin gruppen ska på en hemlig utflyckt/äventyr. Måste vara vid väster tull 7.25 i morgon . Ni får se vad det är i morgon!
/Mathilda

Dagens

Dagens outfits!
/Mathilda

Brandman

Idag har jag varit på brandövning vid flygfältet. Först var det teori sen en liten fika och sen ut för att släcka bränder, det var jätte roligt. Vi blev indelade i tre grupper. Min grupp fick börja att släcka en brinnande "docka" med en filt, sen fick vi testa att släcka ett brinande fat med vatten- och sen kolsyre- släckare, vi fick även testa på "slottet" där vi skulle gå genom rum släcka en brand och rädda två "dockor". Super kul dag, nästan så jag vill bli brandman!
Otroligt snygga !
/Mathilda

Fett kul

Jag är helt slut i hela kroppen och mina ben känns som spagetti. Hade inte speciellt bra tid så det får ni inte veta men jag är nöjd, slog i alla fall mamma. Det man fick vid målet var: medalj, en banan, ett trosskydd, en Lindt Lindors kula (skit goda), lingon dryck och en namn bricka.
Jag o mina grymma Tjalve tjejer ♥
/Mathilda


Vårruset

Nu ska jag byta om för vi ska snart in till stan och springa vårruset. Vi är ett lag på sex tjejer ifrån Tjalve som ska springa och fika efter. Så kom ner till stan och heja på mig. Hoppas bara att vädret är bra resten av kvällen!

(Bild från förra året då jag tyvärr inte kunde springa)
/Mathilda

Coconut Tree

Har kommit hem från skolan för ett tag sedan. Tagit lite att ätit & även hunnit tittat på TV.
Skolan flyter på som vanligt - kanske inte direkt, har mycket att göra nu de sista veckorna och ska plugga allt jag kan nu tills sommarlovet :)
Hmmm, sommarlov...det är den 16 maj idag och betyder att det bara är 1 månad kvar till sommarlovet! HAPPY!

Ska sätta igång och plugga sedan gå och handla inför morgondagen då klassen ska åka till Linköping på liten klassutflykt kanske kan bli roligt eller?
/Beccis


15 maj

Hejsan!

Min helg har nog varit den bästa på länge! Jag har haft Mathilda som har bott hos mig hela helgen ♥ Allt har varit jätte mysigt. Vi har varit med grabbarna och sett film och igår bastade vi. Skönt :) ( har ni tur kanske Mathilda lägger upp bilder från helgen ) Skulle ha åkt till blacka igår, men blev att vi la oss ute och solade istället. UNDERBART!
Idag har jag även jobbat 3 timmar, sedan har jag inte gjort mycket mer. Ska se TV snart, sedan försöka göra en inlämningsuppgift.
Ha det så bra:)

/Beccis


Smile

The  Heart
feels what
the eyes
can not see,
and knows
what the
mind can not
understand... ♥
/M

sockersöt <3

Är inte det här sockersöt!? ♥
Vill man inte krama och pussa på dom!
Puss o kram ♥
/Thildis <3

Nu är den klar

Nu är jag klar med tatueringen, idag la jag i skuggor i blommorna och bladen sen fixa han lite i konturerna också.
Jag lovar det var smärta!
Blev en lite insident också med det går vi inte in mer på!
Före
Efter
( svullen mage nyss ätit, jätte svullen och röd eftersom det är nygjort)
/Mathilda

Full vecka

Den här veckan är ganska så fullproppad!
♥Springprov i skolan
♥ Sola o kanske bada med Sanna
♦Nationella prov i engelska
♦Läxa i psykologi
♦Träffa Rebecca
♦Fylla i tatueringen
♦Öppet hus på Wilmas skola
♣ Kankse dansa zumba
♥Kankse hemlig dag med skolan
♥Träning inför vårruset
♦Nationella prov i engelska
♦Till pappa
♣ Kankse till Rebecca ♥
♥ Sova
/Mahulda♥

helgen

I morgon kommer det upp bilder sen i helgen eller går. Cyklade in till Rebecca på kvällen. Som Rebecca sa chill kväll med roligt folk. Det vart en roligt kväll/natt, förutom att det var lite svårt att sova. 
Nu ska jag sova så jag orkar gå till skolan i morgon!
/Mathilda

don´t cha

Fortfarande lite dålig uppdatering från min sida..men har mycket i skolan också!
Igår var jag och handla lite kläder och mat tillsammans med mammsen, blev att träffa Rinke & Hampus på kvällen.
Idag har jag hunnit med och träffat mamma och pappa innan de åkte iväg, solat och nu ska jag ta något och äta sedan dusch och göra sig iordning inför kvällen. Då kommer grabbarna och mathilda, så ska vi dricka lite, basta och bara ta det lugnt :)

Imorgon är det jobb för mig som gäller, sedan hem och plugga :)

/Beccis


Reklam



HAHAHA Bästa ICA reklamen! Får den fan på hjärnan hihi :)
/Beccis

L.O.V.E

Vet att jag inte har bloggat på länge. Men i helgen har det varit valborg sedan har jag även jobbat och bara varit tillsammans med grabbarna & Mathilda såklart!

Den här valborgen var MYCKET bättre & roliga än förra året, helt klart! Det var så jävla roligt! Har även träffat Hampus de senaste gångerna den här veckan & sedan i helgen blir det lite chill & ev. dricka tillsammans med grabbarna och hoppas på Mathilda också :)

Känns så skönt att bara ta det lungt och leva! Vill inte ha krav och hit och dit..lev skit i allt  Allt flyter på bra, har gjort klart ett NP prov återstår bara några fler NP. kul.. :p
/Beccis

3 Maj

Idag har jag varit skit trött och mina ögon värker så jag dör snart, sen nu huvudvärk också. Men har i alla fall lämnat in min mobil så jag får glaset lagat. och nu ska jag åka och träna med mamma, hoppas huvudvärken går över.
Måste bara säga att jag har världens bästa mamma som har beställt kläder åt mig ♥
/Mathilda

FAN

Jävla skit tappa min mobil i går, hela glaset är krossat! ÅÅÅ blir så arg FAN! Hoppas det inte kostar så mycket, om någon vet hur mycket det kostar att byta glaset på en iphone 3gs snälla skriv!
/Mathilda

Lördags

I lördags vart det lite party hos Rebecca fast vi var inte så många så det var lugnt. Det var jag, Rebecca, Hampus, Rinke, Robin o Daniel. Sen senare kom Linus och Sakarias.
Finns mer på fb
/Mathilda

RSS 2.0