Bilder sen i helgen

Lite sen men här kommer några av bilderna sen helgen!

Morgonpigga tjejer !
Mys kväll ♥
/Mathilda

julbord

Idag var det julbord med släkten, mycket trevligt var det och gott. Jag tror jag åt mest av hela släkten.
Nu sitter jag och tittar på Beck fast det är reklam nu. De sa på nyheterna att det ska bli mer snö i morgon och varning för halka. Det kommer nog bli en riktig vinter i år igen. ♥
Mys med mer snö, eller är det bara jag som tycker det?
Lägger in bilderna sen i helgen i morgon är för trött nu.
/Mathilda

1 advent

Fredagen blev väldigt lyckad tyckte jag :) Mathilda lägger säkert in bilderna för hon har kameran :) Även tack alla som kom då :)♥

Lördagen kom Mathildas pappa och hämta oss, så åkte vi ut och bara myste :) Gick ut med hundarna, lekte i snön, gjorde mat o popcorn ;) Såg på 3 Johan Falk filmer och sedan Kärlek på meny om jag minns namnet rätt ;) Mycket bra, mysigt och härlig kväll bara hon och jag (a) med tända ljus, öppenbrasa, myströja och snacks kunder inte bli bättre :) Göras om fler gånger :)

Idag när jag kom hem från Mathilda så gick jag ut i snön med Biwa hahah, vilken hund hahah :) Helt sjuk asså!
Gick och handla med mamma eftersom jag blev sugen på att göra lussebullar hihi, så nu har jag gjort det eller jag väntar på att det ska jäsa klart först :)

Ikväll blir det att duscha, se ENSAM MAMMA SÖKER och även BECK tror jag om inte jag läser i boken istället :) Läser en bok i svenska som heter Syskonkärlek, väldigt bra så långt jag har kommit iallafall :) Hon tror hon är kär i sin bror herregud! :o aaa, ni kan ju läsa själva men jag tycker den är bra iallafall, vilket är det bästa haha :)
Ha en bra söndag :)
/Rebecca


26 november

Nu har jag packat klart snart kommer mamma och hämtar mig, så ska ner på stan. Sen åker jag till Rebecca. Kommer säkert bilder i morgon från i kväll. ♥
/Mathilda♥

...

Killar är fan helt dumma i huvudet! Inget rätt i huvudet på några sätt.

snö <3

Idag har jag varit ledig och har även ledigt ända till Måndag.
Idag skulle egentligen mamma,jag o rebecca på afropower dans men det blev inget mamma känner sig inte bra i vaden.
♦Har inte gjort så mycket idag fixat lite med designen, men det är svårt hur vi ska ha.
♦Imorgon ska jag städa om jag inte gör det idag. Sen är det träning.
♦Fredag kanske stan innan jag åker till Rebecca
♦Lördag Rebecca och jag åker hem till min pappa och är hundvakt. ♥
♦Söndag julbord med släkten ♥
Tummen upp för veckan !
haha jag har gott runt hela dagen i min onepice ♥
/Mathilda

misshandel

Sitter och ser KVINNORS HEMLIGA LIV! Så jäkla obehagligt att det även finns kvinnor som misshandlar sina män.
Visst det är självklart fel av män som misshandlar sina kvinnor med, men aldrig att jag skulle vara med någon som misshandla mig eller om jag skulle misshandla min man!
Kan liksom inte tänka mig det..har man gift sig och är lycklig och även om man blir arg på sin man/fru skulle jag absolut aldrig misshandla min man blir det ju för min del (a)
Det är ju även synd för den som misshandlar också eftersom de kan faktiskt ångra sig även om det inte var meningen..men aa blir man arg kanske det inte är meningen att man ska misshandla, men skulle nog aldrig föreställa mig något som att misshandla om man är arg.. :(
Självklart är det värst för den som blir misshandlad, vet inte vad jag direkt skulle göra..ee usch kan inte tänka mig..men det finns ju endel som stannar kvar dels för de har lovat GUD att stanna kvar, de kanske har barn tillsammans..usch nu måste jag se klart detta!
Synd att sådant finns..

/Rebecca

Måndag ledig :)

Hejsan!
Dagen har bestått av att bara rent av att slappa fast inte hemma utan hos min underbara mormor och morfar :) Där åt jag glass och mat, hjälpte mormor med lite och sedan hade morfar en geografi lektion med mig :) Cyklade hem så jag hann till 2 ½ MEN, precis då ringde Sammo så prata med honom i 1 timme så missade allt :/
Men vad gör man inte för den där lilla puckot

Såg på UNG & BORTSKÄMD och nu sitter jag och ser SVENSKA HOLLYWOODFRUAR med även målade naglar :)

Imorgon blir det skola och efter det blir det att träffa Jasmine tror även jag ska försöka gå ner i källaren och träna :)
På onsdag blir det afrodance med Mathilda
/Rebecca


kommer ny design i veckan ;)

Jaså, och jag bloggar igen? jag borde har slagit i huvudet eller något

Just nu sitter jag och ser OCH SÅ KOM POLLY.. har sett den innan men kommer inte ihåg den så jättemycket :)
Tänkt bara ta och tala om i veckan kommer Mathilda designa om bloggen med lite nytt och snyggt :) Kommer bli fantastiskt ♥

Min vecka ser ut så här:
Måndag- inte planerad, men ev till mormor o morfar eller plugga engelska
Tisdag- inget planerat
Onsdag- inget planerat, träna
Torsdag- Inget planerat
Fredag- Ev fest hos mig
Lördag- Hundvakt hos Mathilda även sova där :)
Söndag- Slappdag & adventsmys även sista avsnittet av ensam mamma söker :/

/Rebecca








jobb,stan,skönhetssalong,tv

Rebecca kom ju med lite text om dagen, så jag kommer men några bilder på när vi va. Men idag började jag 7 men fick gå redan ca kvart i 12, möte Rebecca och så. Åkte hem vid 6, snart ska jag se beck sen sova för ska upp och jobba 7 i morgon med.
min och "rerres" sallad ♥
frisören nr 1♥
hahah snyggt va!!
/Mathilda

Tillbaka

Ska försöka hålla mig tillbaka till att försöka blogga lite mera än vad jag gör :) Ni får även hjälpa mig lite hihi :) Idag vaknade man vid halv 11 rätt skönt även så tog jag det väldigt lungt, såg på TV och läste KLICK! men vid halv 12 ringde Mathilda och sa att hon sluta SHIT! :o
blev att göra iordning sig fort, men ändå blev det rätt bra ;) tog bussen tio över 12 så en halv timme och göra iordning sig, inte illa :) Vi gick runt på stan och Mathilda shoppa som bara denn hihih! Åt även på PAUS alltid lika gott.
Efter tre timmar på stan så åkte vi hem till mig då jag var frisör och färgade Mathildas hår, färgade ögonfransarna och noppra ögonbrynen på henne :) Snygg kvinnan blev hihi :D

Ikväll blir det att bara ta det lungt, tända ljus, se ENSAM MAMMA SÖKER, sedan BECK ELLER SÅ KOM POLLY...vet inte vad, men vi får se ;) Även äta POPCORN hihi ;) Imorgon är jag ledig pga att vi hade Öppet hus igår 10-13, blev en ledig dag på måndagen istället :) Även imorgon börjar mitt nya liv haha, ne men ska försöka att INTE äta godis och BARA äta nyttit hihi får se hur det går..därför måste jag äta extra mycket popcorn idag :)

FAN (förlåt) men det var faktiskt kul och börja blogga igen :) Ni får gärna kommentera det ni vill jag & Mathilda ska skriva om så det blir kanske lite mera intressant :)
/Rebecca

17 november

idag var det min tredje dag på jobbet, fick sluta tidigare idag. för dom som inte vet så gör jag min praktik nu, jag är på konstantinopeln ålderdomshem. ska jobba både lördag och söndag, jobbigt men måste ju. glömde säga att i måndags var rebecca och jag duktiga och gymmade. / mathilda <3

...

Kan inget mer än att säga att jag trodde fel om dig...

Aj !

Har nyss tränat och idag var det verkligen hårt. Är helt slut och har redan träningsvärk känner jag. Hur kommer det vara i morgon kommer ju inte kunna gå.

Imorgon

-sista dagen i skolan ♥
-engelska prov :(
-Till pappa :)
-träningsvärk :(
-ringa praktik platsen :$
-Lämna in svenska o engelska uppgifter :/
-Ta hem läxor :(
-Fredag ♥

/Mathilda

snö !

I morse vakna jag bredvid Rebecca sov där i natt, när jag kollar ut så snöar det! Så fick gå till skolan i snöstorm. Vi fick sluta tidigare så åkte bussen hem. När mamma kom gick Wilma och jag ut i snön och åkte lite pulka, helt sjukt det är typ 7-8 cm redan. Sen åkte mamma och jag o träna men vi sprang bara 2,5 km det var så mycket snö.
Sista veckan i skolan nu förrens efter jul lovet. 
(gammal bild)
/Mathilda

Ibland är du söt !

Ibland är du för söt och ibland vill man nästan döda dig. Men jag älskar dig ändå ♥
/Mathilda

Höst lov !

Måndags: Gjorde inte så mycket Sanna gick hem vid ca 14, Alva hade gått vid 8 på morgonen. På kvällen kom Sebbe och Henka över ett tag.
Tisdag:Linda och jag bakade våran special bakelse. På kvällen fick jag äntligen träffa min efterlängtade bror och hans tjej Ronja.
Onsdag: Körde lite singstar med Linda. Halv sju åkte mamma och jag in för att spela bowling med Tjalve, kan ju säga att jag var bäst. Brukar inte va så bra men jag vann över alla! 
Torsdag: Inte mycket, på kvällen träning och efter film med Sara, Linda o Amanda.
Fredag: Vid halv ett gick jag hem till Sanna vi spelade lite wii först, sen åkte vi in till stan för hon skulle pierca läppen. Men nej det gick inte för han på Lacky 7 ville inte komma. Vi gick runt typ halva stan för att kolla på andra ställen, hitta en tillslut fast det fanns inte tid förrens sex. Så vi åkte ner på stan ett tag.


Dagens ♥



/Mathilda

Söndags <3

Här kommer lite bilder från i söndags när Sanna och Alva var på halloween mys kväll här. Vi åt mat, sjöng singstar, såg film och så.












/Mathilda

Ullared snart!

Satt nyss och titta igenom Ullareds blogg som de har ;) Hahha känner mig lite gammal där (a). Men ska dit med min bästa mamma den 13 november, så det är inte så långt kvar och jag vet lite vad jag ska ha men ska skriva ner ifall jag glömmer ;) Ska bli så kul :D

Hittade dessa fina sakerna på bloggen och hoppas de finns när jag är där, men som vanligt så brukar de väl vara slut..får räkna med det ;p

Kavaj som jag verkligen har velat ha i över 2 år men har tyckt att det är för dyrt att köpa i stan (a) känner mig lite snål där hihih :)


Hur snygg är inte denna? :o GALEN SNYGG! :)


Som många vet så är jag galen i ringar så hoppas det finns såna här snygga :)

Jag har blivit tant tror jag hihi, men tycker det är ursnyggt att ha skinhandskar (a) fanns även mocka i färgen turkos och jag är så kär i den färgen så vet inte hur det blir, men första taget tar jag nog skin isåfall :)

Där var ett tips om vad jag gillar och vill ha när resan till Ullared kommer :)
/Rebecca


RSS 2.0