lägg dags!

Upp vid 8 eller halv 9 har inte riktigt bestämt mig än, får se hur trött jag är imorgon ;)
Nu ikväll har jag bara suttit vid datorn ordentligt, eftersom jag har jobbat och umgåts med vänner så har jag inte riktigt haft tid att sitta vid datorn, så nu är det färdigt och har lyssnat på bra musik som ska vara med nästa fest :D Hoppas på att det blir snart :)

Så här glad ska jag försöka att se ut imorgon när jag sitter i kassan ;) Kan ju inte säga att alla kunder är smar..men älskar jobbet ändå :) Även om tiderna inte är så bra och kunderna jättesnälla, så älskar jag mitt jobb! Älskar vissa kunder inte bokstavligt, gillar verkligen arbetskamraterna, blir ännu bättre när Jeppe kommer också ;)
Nu ska jag och ta bort sminket och sova eftersom jag är jätte spänd i nacken antagligen för mycket kassa arbete .. :/
/Rebecca

har varit dålig på att blogga

Jag är verkligen hemsk ledsen att jag inte har bloggat något på jätte länge..men har ju jobb att skylla på jobbar ju både morgon och kväll.. och när jag inte är jag med mina kära vänner! Som jag vill umgås hela tiden känns det som! Jag älskar de♥
Ni får ta och skäll på mig om jag inte bloggar så kanske jag skärper mig om ni har tur ;)

Idag har jag jobbat kväll som gick alla tiders enligt mig och marika som jag jobba med :)
Vad har hänt i veckan..har jobbat varje dag sen i söndags :)
I onsdags var jag och Mathilda på bio vilket var riktigt mysigt och innan hade vi en väldig rolig stund när vi pratade om festen som var hos Micke för länge sen :) Tror jag aldrig har varit så full som då hahah :D
På morgen när vi vakna såg vi dear john vilken bra film, satt och tjöt i vissa scener asså, verkligen en film som borde se av de som gillar att tjuta ;) Började jobba 15 då.. Sen igår blev det att åka hem till Micke för att se film, var väldigt roligt och mysigt som alltid :)

har inte laddat upp några bilder sen festen vi hade här i lördags :) kanske kommer lite i ett inlägg efter det här ;p

imorgon är det söndag och det är jobb från 10-15 efter vet jag inte vad som händer..
/Rebecca

gullig :)


Hjälpte Mathilda att uppdatera denna ;)
/Rebecca

28 juli

Har nyss ätit frukost och snart ska pappa och jag och hundarna åka till någon sjö. Det blir lite mys bara pappa och jag med hundarna . I morgon ska jag vill saknade bästa vän <3 det ska bli roligt för vi har inte sätts på jätte länge nu . /mathilda <3

pappa

Jag ska till pappa i två veckor nu, så jag kommer inte blogga så mycket. Men kommer springa över till mamma ibland och blogga lite. Så ska jag till Rebecca i veckan också.


/Mathilda

fest igår, jobb idag

Sitter och väntar på maten..sitter även och tittar runt på bloggar och lyssnar självklart på musik :)

Igår blev det en mycket rolig kväll/ natt tillsammans med Micke,Sandra, Emelie, Emil och Max :) Vi var här hemma hos mig, i mitt rum..ganska trångt men mysigt ;) Blev att vi drack, prata, spela pocker, lyssna på musik, dans och micke och sandra gjorde fyllekäk hahah ;) Nuddlar (Y)
Somnade kanske vid 2, då alla slocknade, en hade redan slocknat innan ;)
Var bara att gå up kl halv 6 när klockan ringde, trött var man men jag klarade av det iallafall ;) Jobbet stod på spel i 2 timmar.. jag klarade alldeles galant om jag får säga det själv, även om jag bara kände att jag behövde sova..
Kom hem nångång efter 10 då alla låg och sov..bara att gå in i duschen vilket var väldigt skönt :)

Men iallafall alla åkte hem nån gång mellan 1-2 tiden där någon gång :) Bilderna kommer när jag har fått dem av Micke Picke Päron :)
/Rebecca

fan !!

Fan varför?   ååå varför är jag så dum och inte tänker ibland !!! 
jag har tappat en av mina saker som betyder mest i mitt liv. Mitt Freja smycke som jag fått av pappa.   :'(

/Mathilda

Danmark !


Lördag: Bilresa ner till Trelleborg, grilla och sov hos Kikkan.
Söndag: Vi åkte till Sveriges sydligaste udde Smygehuk.
Måndag: Åkte över till Danmark till vår stuga, sen gick vi ner på stranden.
Tisdag: Var på  nästan hela dagen. Lalandia är ett vatten land typ, fast det var ganska litet. Linda och jag åkte en fors hela tiden, vi fick också en efterföljare som vi aldrig vart av med. Han var också ganska närgången.
Onsdag: stranden
Torsdag: stranden
Fredag: Åkte ända hem, ganska så jobbigt att åka bil hela dagen.

Nu kommer en bildbomb, min semester i bilder. Det var en väldigt rolig liten semester.

Bilresan ner



akut toapaus


Trelleborg



Bron över till Danmark





Min o Lindas varma och mysiga sov loft



Stranden












stugan



kanske kommer mer bilder en annan dag.
/Mathilda



Sverige!

Nu är jag i sverige igen. Har suttit i bilen sen i morgse och har några timmar kvar. Har kramp i bena. /mathilda

Jobba söndag till söndag :D

Sitter och funderar på vad som händer i veckan, men det som gäller för mig är nog mest jobb, men det är ju något jag vill också :)
Jobbar hela veckan ifrån söndag till söndag på coop nära får kanske även lite tider på konsum i skarphagen, också bra ;)
Självklart ska jag träffa bästa vän som har varit borta i 1 veckan, därför hon inte har bloggat så ni vet. Hon har varit i Danmark med familjen utom mig :( Lite orolig har jag varit när jag inte har fått något sms ifrån henne förrens nu :D Nu är hon i Sverige igen och i veckan ska hon och jag gå på bio och så hoppas jag hon sover här också (a)

Vad ska man göra idag dag..jo kanske följer med mamma och handlar eller städar lite i mitt rum eller inget..ikväll blir det lite dricka och kortspel med Micke, Sandra och Emme på skolgården :) Sedan vidare till hageby där det är utebio FARSAN, som verkar vara rolig och bra hoppas den är det också :D

/Rebecca

Biwa är duktig på att simma ;)

Åkte ut i onsdags till mormor och morfars land och sov kvar där till igår, solning blev inte så mycket av eftersom det inte var så fint väder, fast bada gjorde jag även med Biwa :) Det var det roligaste, se henne bad och simma eller rättare sagt hoppa fram till mig och sedan dränka mig tack Biwa ;)
Igår vid halv 7 träffades jag, Micke och Sandra och Emelie på stan för att ta en fika och bestämma om lördag eftersom då är det femkamp och fest :) Kommer bli rätt så lung för mig eftersom jag ska upp och jobba vid 8 så ska jag kunna leva också (Y)
Blev att jag, Micke och Sandra satt kvar i söder tull till 12 då vi cyklade hem till var och en :) Mycket trevligt och roligt blev det där på söder tull ;D



Där har ni lite bilder ;)
/Rebecca

Turkiet 4


älskar dig mamma! ♥

Ali :)


sex on the beach ;)

mammi ♥



hemfärd..:(

hemfärd.. :(

Turkiet 3




Turkiet 2





saknar poolen :(

solning blev det en hel del av ;)

Turkiet 1


jag och mamma på Norrköpings flygplats


hotellet :)

jag & kära mamma ♥

jag & Ali ifrån stranden, riktig gullig och charmig kille ;)

min älskling oskar, fixade städerskan så fint och gulligt ;)

20 juli

Nu har jag tid att skriva lite på bloggen :)
Blev kassajobb för min del ;) Jobbade tillsammans med Johan och micke ett tag och sedan Krille och Gunilla :)
Efter jobbet blev det ner till halvars med Krille från 2-4 mycket prat blev det haha ;p
Kom väl hem någon gång efter 4 då jag åt mat sedan satte mig vid TV:n och titta på mitt favoprogram, men vet inte vad det heter ;)

Imorgon blir det att gå upp rätt tidigt eftersom jag, mamma och pappa ska åka iväg till mormor och morfars land och sova där en natt :) Blir väl mycket sol och bad, om vädret nu håller i sig, hoppas det blir som idag :)

älskar er tjejer! ♥

Tänkte ta och lägga upp lite bilder ifrån Turkiet här på bloggen, eftersom jag vet att jag har lovat, men inte har gjort det. Nu är jag ledig ett tag tills jag ska packa så nu blir det en bildbomb ifrån Turkiet :)
/Rebecca

Jobb

Igår blev det utebio för min, mickes och sandras del :) Mycket kul och mysigt, bra sällskap och bra film baksmällan :)
Bilder kommer in senare eftersom nu ska jag snart dra ner mig mot trozelli och jobba :) Antar att det blir kassajobb i 1 timme eftersom jag jobbar bara 1 timme idag och sen på söndag är det 8-10 :o
Kommer nog klara det där galant ;) Tjejerna och evuntuellt killarna från klassen ska va här så ska vi ha femkamp och dricka såklart så hoppas att det går bra att jobba på söndags morgonen :)
Berättar lite mer vad som händer i veckan eftersom nu är jag ganska så stressig hihi :)
/Rebecca

vad gör vi, nu kör vi!

Jag är hemsk ledsen att jag inte har bloggat på länge

Men som ni säkert vet så är det sommarlov, då har man inte tid och sitta inne och blogga..jag vill vara ute med mina vänner, leva livet. Men ska försöka att blogga lite oftare, men ni får förstå att det inte kanske blir lika mycket inlägg som det har varit förr..

Igår hade jag en väldigt mysig kväll/natt tillsammans med Micke och Sandra :) Vi såg film, läste om muslimen, fråga fråger, prata om tiden som har varit förr och hur den är nu :) Mycket trevligt och mysigt, älskar de två kvinnorna mycket! ♥
Idag bär det av till galjeberget med Micke och Sandra kanske ner till staden för att köpa en sallad på paus ;) Vi får se hur det blir, men tar nog med mig kameran (a)
Ni får ha det så bra
/Rebecca

Smygehuk

Har nyss varit i sveriges sydligaste udde. Nu ligger jag på en strand vid havet en bit utanför trelleborg . Snart blir det att åka och handla lite sen mat . / mathilda <3

Glass

Nu sitter vi i bilen igen, vi stannade och tog en glass nyss. Vi började åka tio på morgonen och har nog några timmar till . Har sätt film men är sjukt jobbigt att ha en Wilma i bilen. /mathilda <3

16 juli

Nu sitter jag påklädd i bikini och har gått upp för ca. 1 timme sedan ;) Ska iväg och bada med mamma i dalbybadet även kallad Å :) Sedan ska vi in till östra husby något haha, för att handla lite även godis (a) Imorgon skjutsar mamma hem mig till kära stan för att på söndag ska jag jobba 10-15 vilket kommer vara skönt och roligt :)
Skönt med lite egna pengar man har jobbat ihop hihi :)

Ne nu ska jag åka och bada när det är så här fint väder, så passa på alla ;) Sitt inte vid datorn, ut med er!
/Rebecca

från landet hos mormor och morfar :)




/Rebecca

Jobba, fira !

Igår jobbade jag till halv tre sen åkte jag ner till stan och möte Robin, vi eller han åt mat och sluch. Sen följde jag med till hans jobb ett tag, tog bussen hem halv sex. Letade lite efter filmer till helgen och fixa lite små saker.


Idag jobbade jag också till halv tre, tore kom och hämtade mig på mortorcykeln. Fick va lite barnvakt ett tag så jag och Wilma badade i vår jätte stora pool. Sen fixa jag mig gick, gjorde en kladdkaka till i morgon. Vid kvart i sex gick jag över till pappa där pappa, Mauda, Rasmus, Ronja, Roger och farmor var så fira vi Rasmus. Kom nyss hem.



/Mathilda

15 juli

Gårdagen blev fotboll tillsammans med Sandra, Micke, Emme och Max mycket trevligt :) Även om inte IFK vann...
Åkte sedan vidare till Micke fast då var det bara jag, Sandra som hängde med :p
Det vi gjorde var att sitta och prata och äta kvällsmat och choklad, mycket trevligt och mysigt :) Jag och Sandra skulle sedan åka hem vid halv 2, vi skulle skiljas vid St. johannes kyrka, fast det var så jäkla mörkt och läskigt så Sandra hängde med mig hem och sov. Vi låg och prata till klockan blev 5 nästan och vakna vid halv 11.
Nu sitter jag ute på mor och fars land, har inte gjort så mycket idag, imorgon blir det väl in till sörping, i think ;) med mamma förstås.
/Rebecca

Grattis :)

Idag fyller min älskade bror år, han blir 20 år !!

Nu ska jag gå över till pappa och fira honom.

/Mathilda

tips

Jag ska åka ända ner till Trelleborg på lördag. I en full proppad bil, men som tur va har mamma köpt mini DVD med två skärmar. Så jag behöver hjälp med film tips !  snälla skriv några tips !

/Mathilda

Svar på frågestunden !

R= Rebecca  M=Mathilda

Postat av: linda söderman
här har ni 5 frågor :)<3
1. favorit mat?
2. chips/godis?
3. facebook/bilddagboken?
4. längsta förhållandet?
5. när är det okej att bli av med oskulden?

svar:
1: R. mammas lax och potatis
M. pappas kålpudding

2: R. chips/godis
M. chips/godis

3: R. facebook/bilddagboken
M. facebook/bilddagboken

4: R. 6 månader, 1 dag
M. 1 månad , 12 dagar

5. Om båda är redo så är det okej, mem inte för ung tex. 12år.



Postat av: Anomym

1.Har ni blivit av med oskulden?

2.Rebecca? är du tillsamman med en turk?

svar:

1. M,R. Det har inte ni med att göra.

2. Nej, han bor bara där.

Postat av: Rebecca

hejsan.

Kommentera gärna min blogg :)

Här kommer 1 fråga
hur mycket shoppar ni för per månad?

svar:

R. Det olika men allt från 300-700 kr
M. Det beror på, det är olika 200-800kr

Postat av: Maria

Mathilda : Är det slut mellan dig och hampus? Vad fick det att ta slut? Har du fortfarande känslor kvar för honom?
Fin blogg förresten :)

 

svar: Ja det är slut mellan oss, båda tyckte det skulle ta slut på olika anledningar. Ja lite det känns lite tomt efter honom.
tack

 

Postat av:

Mathilda: har du slutat blogga?
Rebecca: känns det inte jätte jobbigt att din kille är så lång bort?

fin blogg :)

 

svar: M. Nej det har jag inte, jag hat jobbat och på kvällarna är jag så trött.

R. Jo det är jobbigt, men vi får se hur det kommer gå mellan oss.

/Mathilda o Rebecca


Snart !

Idag har jag jobbat sen var jag hos tandläkaren, senare åkte vi ner och bada lite.
Nu har jag bara den här veckan kvar sen har jag sommarlov, det ska bli så skönt. Inte gå upp så tigigt,  kunna sola och bada på dagen.

/Mathilda

vi <3

Saknar min syster min andra halva enormt mycket <3
men på tisdag ses vi, blir nog stan ett tag måste hitta en prisent till min bror. sen hem på kvällen blir det bio och så sover jag nog där! <3





På tisdag slutar vår frågestund så passa på att fråga något nu !
/Mathilda

varmt !

Det är typ 36 C grader här inne jag dör nästan.

Ibland önskar jag bara att jag satt still i ett tomt rum, så inget kan hända för annars händer det gämt så mycket. jag har mäst otur i hela världen och är klantigast, hatar det !!

/mathilda

Va stolta över er själva att ni är det bästa som finns! ♥

Jag sitter och funderar på att hur lycklig kan man egentligen vara..jag tycker själv att jag är lycklig, för mig så behöver inte jag ha något mer för att vara lycklig. jag har en världens bästa vän& syster, har en mamma och pappa som jag verkligen älskar! Finaste och bästaste vännerna! Min egna Sammo! Mina bästa syskon Jesper och Terje. Min katt och hund. Jag älskar verkligen er ska ni veta, inget behöver jag byta ut för att jag ska vara lycklig, ni finns alltid där och ni är bara för underbara!
kommer bilder på mina älsklingar som ska vara stolta över sig själv, ni är det bästa som finns!! ♥

Mathilda, den kvinnan vet jag inte hur jag ska tacka, det är hon som har fått mig fortsätta leva utan henne är jag verkligen ingenting. Förlåt för alla gånger jag har varit en idiot mot dig, men jag menar det verkligen inte! Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta vad som än kommer hända. Bara för att jag säger att jag älskar henne är inte jag lebb, för hon är verkligen en syster och tillhör min familj! Hon är inte bara Mathilda hon är min bästa vän, min syster, mitt syre, mitt liv, mitt allt..jag vet inte hur jag ska tacka dig för att du vill va min vän, men kom ihåg att jag älskar dig för den du är och inte för den du vill va! ♥

stora starka fader! Som alltid har sina åsikter om mig, att jag är slarvig och allt var det är..Förlåt men ska försöka bättra mig! Jag vet att du älskar när jag sjunger även om du inte säger att du gör det (a)
Jag älskar dig pappa!


Mamma, hur ska jag kunna tacka dig för alla gånger du har stått på min sida när allt har varit som svårast? Du har börjat förstå hur jag känner och det är så lätt att du och jag kan prata om vad som hellst! jag har kunnat öppna mig för dig, säga vad jag tycker, känner och vill och du förstår mig verkligen! Du och jag har jobbat för våran kontakt med varandra och jag älskar det! Du är inte bara min mamma utan min förebild!
♥ Jag älskar dig mamma!

Mina underbara och fina vänner! De flesta har jag lärt känna nu i gymnasietiden och jag är så glad att jag har lärt känna er! Jag älskar er redan, det kommer bli fler år tillsammans med er. Vi har gjort allt ifrån att mysa till att festa :) På så kort tid betyder ni mycket och jag hoppas vi kommer fortsätta ha våran vänskap så som den är, älskar er tjejer. dock är inte killarna från klassen med eller emelie, men menar såklart er med!



Jesper, vilka minnen vi har, när man väl tänker efter..gångerna på landet, alla bråka, bråken om datorn, städningarna, festerna :) Men det finaste minnet är, eller det finns 2 st. 1 är när vi var i Turkiet 2005, du lärde mig att dyka men tyvärr kan jag inte det nu:/
2 var när jag var på fest hos dig, städade när du jobba och sedan kom dina vänner och jag var kvar, sov även kvar där även om du var jobbig ;) men den gången var så gulligt när du sa att du gillade Linda jätte mycket, glömmer inte hur du sa det, du var överlycklig och jag är glad för din skull :) jag älskar dig Jesper!


Terje, hur länge har du bott i samma hus som jag? måste vara 2-3 år va..? Så glad jag blev när jag fick veta att du skulle flytta till samma hus som mig. Våran kontakt innan har inte varit så bra..vilket har varit synd, men nu är den så bra som den kan bli! Är så glad att du och jag verkligen kan umgås och att vi hitta varandra så snabbt :) En underbar storebror som alla borde ha :) Tar hand om en alltid, tack för gången du tog hand om mig i ektorp! Jag älskar dig!


Tack alla underbara vänner och familjemedlemar, jag älskar er!



10 juli

Nu sitter jag på altan mest väntar jag väl på mat annars är det för jag inte har något och göra..orkar inte ligga ute i solen idag..tar en paus från solen och kommer tillbaka i veckan istället ;)
Imorse var vi och titta på några som sprang 3 eller 6 km, men jag var inte med eftersom jag är för duktig på att springa, så jag vill inte såra andra hihi (a)
Man kan väl få önska att det är så, det är ingen lag på det, vad jag vet hahah :)
Ikväll blir det och se fotboll, det är väl ingen som har missat väl?? :D
Förresten är det ändrade planer, åker hem imorron eftersom det är IFK och morfar och jag kanske ska gå eller morfar och pappa, då ska jag hem och mysa med mamma! Jag saknar henne, jag är nog en liten mammagris ibland (a)♥
/Rebecca

gick inte att mobilblogga...

Försökte mobilblogga, men det gick tydligen inte så bra ser jag...mobil dog ändå efter ett tag så nu laddar jag den igen ;p
Idag har jag bara legat och solat även om det inte är så mycket sol ute, vilket är väldigt synd, men men..blir ju ändå inte brun så det spelar ingen roll, vad jag än gör ;p

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, vi ska grilla iallafall, en sak är klar med det. Vad som händer efter maten vet jag inte än, kanske spela kort :)

Glöm inte frågestunden, blir nog att vi avslutar den snart så fortsätt kommentera nu allt ni har om ni vill ha reda på något ni har undrat över så är det bara att fråga på nu :)

Ha det så bra alla läsare :)
puss
/Rebecca

god natt

Har suttit här nere i min ensamhet och lyssnat på musik i 2 timmar, mormor och morfar gick och la sig vid 10 och jag var fortfarande pigg då :)
Men nu börjar det väl bli dags att gå och lägga sig eftersom jag går upp 9 varje morgon :O inte min stil eller kanske, men skulle vilja sova till 12, men vill jag ut till solen får jag väl plåga mig själv ;p sen är det ju en annan sak om jag blir brun för det blir jag verkligen inte..hur mycket jag ligger och solar så händer inget!

Det bästa som hände idag var nog när Mathilda ringde mig idag och vi prata i typ 1 timme om allt och inget ;) mest killar i think ;) (a)
Glöm inte frågestunden nu!! ;)
/Rebecca
Seni seviyorum askim!

love <3

Ma love love, with you everything is well well
Your love dey make my heart do yori yori
Nobody can love you the way I do
Am with you ma love love

Love love, ai mh mh mh; well well, yori yori
Ai, chineke meh; am with you ma, love love
Mh mh, well well; ape planet, yori yori
am with you ma love love

You and I for ever ♥



8 juli

Sitter på altan tillsammans med mormor och morfar. De sitter och löser kryss medans jag sitter och bloggar :) Självklart har min mormor tagit fram godis som jag ska äta upp för att det inte ska vara något kvar hahhah ;) Mathilda vet ju hur det är att vara hos min mormor och äta speciellt, man går upp 100 kilo när man är här, brukar hon alltid säga :)
Vet inte vad som händer ikväll, vi skulle gå och spela minigolf, men det blir kankse av imorron eftersom nu ser det ut som det ska börja regna, vilket kan vara lite mysigt här uppe i skogen :)
/Rebecca

glöm inte..

Glöm inte frågestunden på bloggen :) Vi är jätteglad att några har tagit sin tid att kommentera och fortsätt gärna så blir det mer frågor att svara på! :) klicka på här för att komma till frågestunden :)

Den jag behöver här nu!

Det är just nu jag behöver min bästa vän! Det är nu allt är som värst, känns det som..
jag hoppas inte det blir värre med det här..Nu vill jag luta mig min bästa vän's axel och gråta, jag vill ha henne här!
Den ända som kan trösta mig nu är hon, ingen annan, hon kan göra mig glad igen! Hon är Mathilda! ♥
Hon är en i min familj, det är henne jag vill växa upp med, det är hon som betyder allt för mig och som älskar mig för den jag är! Jag älskar min bästa vän och även min ända syster!

7 Juli

Idag har jag jobbat sen åkte mamma och jag o handla lite, när vi kom hem åt vi jordgubbar sen åkte jag och bada med Sanna.
Nu har jag bara 7 arbetsdagar kvar !
Jag saknar en person jätte mycket och är besviken på en annan person, men så kan det va...


/ Mathilda

...

Jag fattar inte hur du tänker, något måste va fel .....

Frågestund igen!


NU blir det frågestund på bloggen igen :) Eftersom det inte blev så många frågor förra gången, så hoppas vi på att få in lite flera frågor, så det är bara att kommentera om vad ni vill och hur mycket ni vill ;)
Så varsegod kommentera nu ;) Så får vi se när vi slutar med frågestunden :p

tyskland - spanien

Då sitter man och ser på Tyskland - Spanien tillsammans med morfar :) Har inte gjort så mycket efter jag bloggade sist. Satt och titta på TV, sedan har jag bara pratat med mormor och morfar :) Tagit en fika nu på kvällen som satt bra i magen ;) Blir nog och se klart fotbollen och kanske ser en film när jag har gått ner till mig eller om jag sitter vid datorn och bara kollar på sidor ;)
Kommer förresten hem på måndag om vädret är fint :) kommer det regna så åker vi nog hem :p
Men ni får ha det så bra alla läsare, kommentera gärna lite ;)

Saknar min bästa vän :( ♥
/Rebecca

7 juli

Nu ligger jag på gräsmattan och bloggar :)
Riktigt skönt och göra två saker samtidigt både blogga och sola :) Väntar även på underbar god mat som mormor håller på och lagar till nu :p
Har även varit ner och bada och sola förut, riktigt sommarlov är det!:)

Jag just nu :)
/Rebecca

svar på tal

Johan om åker snart:
så jävla sexig du är! <3


Svar: Jag tackar väl, men kan inte hålla med det själv ;) Tack för du tog din tid att kommentera, fortsätt gärna ;):)

Mårängen !

Här kommer bilder sen i Lördags när vi var i mårängen:


/Mathilda

någon vaken? :D

Blev en väldigt mysig kväll tillsammans med Micke och Sandra :) Vi gjorde pizza och såg på 2 filmer eller Sandra somna till den andra som inte var så bra hahha ;) Såg iallafall på PS. I Love You och Dumpa honom. De åkte hem vid ett, då blev det att packa ihop lite kläder som jag snart ska lägga ner i en väska som jag ska ha med mig :)

Imorron
vid 9 bär det av till min kära mormor och kära morfars land, bara jag och dem, kan inte bli bättre :) Det är så mysigt att bara va med dem ibland :)
Fast har såklart med mig datorn eftersom jag sover i en stuga själv, så kommer blogga på kvällarna isåfall ;)
När jag kommer hem vet jag inte, kanske kommer hem om en vecka, gör inget, bara jag får sola och umgås med mormor och morfar :)
Men ni får ha det så bra alla läsare, ska packa ner allt i en väska sedan upp och lägga mig i mamma och pappas säng, eftersom de är på deras land :)
/Rebecca

Pappa

Pappa jag älskar dig, det finns ingen bättre pappa en dig ♥
Jag vill bara krama om dig och aldrig släppa. Bara va i din famn föraltid. Jag vill gråta ut i din famn som man gjorde som liten, bara låta tårarna rinna och inga ord. Bara känna att du verkligen tröstar mig.

/Mathilda

igår


/mathilda

shopping

Här kommer vad jag köpte på stan :
Vero Moda: 20 kr


Vero Moda: 99kr


New yorker: 99 kr


Lindex: 99kr

/Mathilda

RSS 2.0