en kvart

Om en kvart startar flygplantet som ska till Turkiet där Rebecca sitter i just nu! I två veckor ska hon vara där nere den lilla skit ungen. Så hon kommer nog inte blogga så mycket men ni får stå ut med mig 
/Mathilda

Lite sent men midsommar!

Här kommer några bilder från midsommar!
(det är mamma som tar bilderna med min mobil, därför de är en tumme ivägen )
/Thilda<3

Aj !

Kolla min fina bond bränna!
Riktigt fint! ♥
/Thildis

Ledig

Nu är midsoomar helgen slut och i morgon börjar allvaret igen. Dom här tre veckorna hoppas jag går riktigt fort för jag vill ha sommarlov nu !

/Mahulda

Tävling på Nelly

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!
/Becca


Hjälp mig i en tävling!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Klicka på bilden för att hjälpa mig!
/Thildis

Trött !

Idag var min andra dag på jobbet och jag är helt slut. Trodde inte det var så här jobbigt, igår på min första dag fick jag fixa 8 stora sandgravar. Det är helt sjukt hur mycket tid och abrete man lägger ner på att göra gravarna fina, de är ju liksom döda ! tror inte de klagar direkt! 
Tur att vi är ledig fredag så jag får sova lite längre en dag extra.
Idag har jag även träna så nu ska jag sova för 5.10 ringer klockan i morgonbitti. 
Puss o Kram / Thildis

because the night

Kan börja med att det var ganska så skönt att sova ut ordentligt imorse.
Har jobbat nästan varje dag sen skolan sluta..torsdag,fredag och söndag. Idag är jag ledig efter gårdagen 8-17, galet jobbigt men det gick!
Har egentligen inte mycket och säga, men kände mig väl sisodär "tvungen" att blogga eftersom jag inte har gjort det på länge. Idag ska jag inte göra mycket, ligga och slappa framför TV:n och se på Beverly Hills (som jag älskar!!!) Imorgon blir det att träna antingen med Mathilda eller utan. Hon jobbar ju till halv 4 så blir väl efter det om hon orkar annars så ska jag försöka gå på morgonen istället. :p


Detta är jag på skolavslutningen. Älskade klänning! ♥
/Beccis

19 Juni

Usch vilket skit väder det är och i morgon börjara jag jobba, 6.30 vid jobbet. Ska snart åka in till stan ett tag med familjen, tänkte kolla på några arbetsbyxor.
Nästan så man saknar skolan redan eller i alla fall klassen!
/Thildis

Sommarlov

Första dagen på sommarlovet, skaplig ändå. Jag o Linda tog moppen till Candy land och köpte massor godis sen sväng till Maxi o kolla lite. Vi vart något blöta, regna hela vägen in till stan!
Snart ska jag in till Rebecca för att ha filmkväll, mys ♥
/Mahulda

Styva bröstvårtor

Idag färgade Rebecca håret på mig, kan säga att det började jätte bra!
Men resultatet vart bra lite mörkare än vad jag trodde med fint ♥
Som vanligt vart jag torterad, Rebecca älskar att plåga andra!
Bara därför ska ni få en söt bild på henne!


Sitter just nu och målar naglarna för i morgon är det avslutning och min kusins student.
/Mathilda

Söndags

Lite sent men i söndags var vi på kalas hos min kusin nere i Småland. Alltid trevligt att träffa släkten.
Jag hade på mig min nya långklänning från vero moda.
Idag har jag varit ledig, så jäkla skönt!
I morgon har jag en lektion vid halv ett efter ska jag hem till min älskling för hon ska färga håret på mig ♥
Var ett tag sedan vi träffades så nu är det dax!
/Thildis

Fest

Igår fyllde Sebbe år så han hade fest. Det var en jätte roligt kväll, med grillning, bad och mycket skratt. Började som ungdomsfest men slutade nästan som vuxenfest. Mycket trevlig kväll ♥
Grattis igen Sebbe 18 år!


/Mathilda

11 juni

Kom hem från gymmet för ett tag sedan. Äntligen gav jag mig iväg och träna! Happy girl!  Tog en solning när jag ändå var där..är ju inte speciellt fint väder ute direkt, men hoppas att det blir bättre i veckan. Nu ska jag hoppa in i duschen, efter det ska jag fixa mig så gott som möjligt och sedan åker jag med mamma, mormor och morfar för att fira moster som har lite kalas idag! :)
Nu måste jag börja så jag kommer någonstans!
/Beccis

förste juni




luktar sommarlov

Är nyss hemma ifrån stan. Dagen började med att jag drog mig till skolan vid 12 för skulle göra ett prov i affärsjuridik och även lämna in min slutuppgift i det! Så känns jäkligt skönt att allt i skolan är över nu!  Så mitt sommarlov börjar nu idag! Ska inte gå till skolan nästa veckan utan åka ut tillsammans med mormor och morfar till Skärblacka på måndag för att vara kattvakt, självklart ska jag gå på skolavslutningen som är på torsdag då jag även jobbar kväll.

Om dagen då..mötte broder Jesper på stan så vi gick omkring och han köpte lite kläder, slutade med att jag, Jeppa och Jonte luncha på o'learys. Gott och trevligt! :) Så nu är jag hemma och bara tar det lugnt ifrån allt. Äntligen är det snart sommarlov! :)
Vet att jag har glömt att lägga upp bilder sen förra onsdags. Ska försöka göra det senare idag! ♥
/Beccis


Majsan

Igår var det Majsankväll, Några tjejer ifrån Tjalve var hemma hos Annica o Eiln. Där var det lite roliga lekar sedan bad i poolen och sen mat. Mycket rolig kväll !
Idag har jag varit ledig för hade inga lektioner, så jäkla skönt!
Idag har jag solat och lagade mat nyss, så nu ska jag snart gå ut till solen ett tag till.
puss hej/ Mathilda

Nationaldagen

Idag är det ju Sveriges nationaldag och tyvärr kan jag inte hissa flaggan för har ingen flaggstång.
Jag har firat dagen med att gå på stan en stund med tjejorna och sedan hem för att äta jordgubbar i solen med mamma.
/Mathilda

-

Hejsan!
Är ni också vakna?
Nu ska jag snart börja sminka mig och göra iordning mig. Blev ringd av chefen som undra ifall jag kunde jobba idag. Så blev inget träna..dock så känner jag att jag börjar få ont i halsen. FAN om jag blir sjuk igen, ska börja redan med att ta medicin för halsen. Sen när jag kommer hem så hoppas jag på att mamma och pappa redan har börjat med maten. Köpte med mig hem igår flintastek. Så j*vla gott :)
/Beccis

sju sorger

Ställde klockan vid 10 idag, gjorde iordning mig och satte mig och titta på TV ett tag. Var inte så jätte sugen på frukost, men började dra mig mot jobbet vid halv 12.
Så efter jobbet passade jag på att handla lite mat och efterrätt till middagen jag var tvungen att göra SJÄLV! Aa, ni som känner mig väl vet att jag inte är så aktiv i köket direkt. Men klarade allt galant idag, var nästan en mästar kok.

Blev att steka kyckling, koka upp makaroner och göra en sallad och sedan blanda ihop allt, när kyckligen och makaronerna var kalla. Super gott! & såklart massa tsatsiki över! Man luktar ju inte så jätte gott efter, men super gott, stolt över mig själv!  Till efterrätt blev det svenska jordgubbar och mjölk!
Kändes som jag klarar mig på egen hand nu ifall jag flyttar hemifrån !
Har precis kommit in ifrån altan, stod och prata med grannen som även hjälpte mig med att ta bort en fågelunge.

Igår när jag kom hem igen, gick det omkring en fågelunge som ej kan flyga än och såklart så var det fiskmåsar över som höll på och flyga omkring. Så JA, jag var ganska så rädd! Hatar verkligen fiskmåsar...men nu är fågelungen borta och hoppas på att fiskmåsarna ska försvinna också.
Nu ska jag sitta och bara kolla runt lite på datorn. Väntar på att Bachelorette ska börja.
Jag hoppas verkligen Sebastian tar hem allt och vinner Frida! :)


Galet snygg är han också! (a)
/Beccis


räddaren i nöden.

Hahahah igår så hitta jag mina rosa mjukisbyxor som jag har letat efter i stan, så hittade jag de här ute på landet! Snacka om att jag blev glad. Det är typ bebis rosa och från Lindex, för dö länge sedan storlek 150. Kan ändå ha dem.
Men när jag hade de igår tyckte pappa jag såg ut som Miss Piggy. Eftersom jag hade rosa byxor och en annan rosa tröja. Kanske inte världens snyggaste, men har inte med mig massa kläder här ute på landet.


Det var de kläderna jag hade igår kväll. HAHAHA, kan vara snyggare om man har ett vitt eller svart linne till de rosa byxorna  
/Beccis

JAG VILL HINNA SÄGA ALLTING INNAN DU SKA GÅ

Vaknade vid halv 10, kan säga att man inte har sovit så skönt direkt. Låg på en bäddsoffa själv, men ändå så var den hård och det blev ljust ganska tidigt på morgonen. Tur att jag ska hem i eftermiddag.  
Har bara legat och solat ska fortsätta med att sola, men tänkte att jag skulle ta och blogga lite. Även ta ett tidinställt inlägg också! Vet inte om jag blir så brun, dock ser jag bara att jag blir brun på magen. Ska försöka pressa det sista, nu när jag är på landet och är fri!  


så här snygg är jag idag  
/Beccis

don't stop believin'

Började denna dag med att sova 12 timmar under hela natten. Kan väl säga att det beror på onsdagnatten då det var fest hemma hos mig med de vanliga gänget! Älskar det! ♥ Sov 5 timmar den natten -.- Lägger in bilder så får ni se istället för att berätta allt  Idag följde jag med mamma och pappa till deras land. Ganska så härligt faktiskt! Har kopplat av och bara solat. Det är först nu som jag tog upp datorn, då jag läser bloggar m.m.

Ikväll blir det att titta på TV/Film, sedan sitta vid datorn. Mamma skjutsar ju in mig imorgon eftersom jag ska jobba på söndag morgon. Ganska skönt för mig att bara vara ute här en natt, räcker för mig! Så imorgon blir det att sola lite, äta sedan åka hem, äta kebab/pizza med bror! :)

Bild ifrån onsdags kväll. Bästa Löthner, jag, Sakke, Hampus och Rinke! + Mathilda som tar kort, älskar er!
/Beccis


Hiss & Diss

Underbara vänner

♥ Skolan snart slut
♥ Sol o värme

♥ Bestämt planer inför sommaren



♦ Små syskon

♦ Störiga personer



/Becca o Thildis <3

RSS 2.0