Give me everything

Sitter i Rebeccas soffa i handduk och har nyss duschat, Rebecca är i duschen nu. Sen ska vi fixa oss och så, i kväll kommer det några hit.

/Mathilda

Jaa den har kommit

Rebecca hade rätt! För några veckor sedan sa hon att snart kommer du säker köpa någon bikini och innan sommaren är slut kommer du att ha köpt minst två nya bikinisar. Och gissa hon hade rätt på en sak eller i alla fall än så länge.
Beställde hem en bikini från Nelly i veckan och idag kom den! Nu vill jag att det ska bli varmt så jag kan bada!! ♥
/Mathilda

iväg för powerwalk...

Har varit i skolan idag, ganksa segt. Men får gå ändå taggar ändå valborg med de bästa :)
Kommer nog bli lungt & skönt att bara ta det lungt, prata osv. Love it!
Nu ska jag byta om till träningskläder & ta en promenad tillsammans med mamma! Blir nog en sväng förbi Konsum för att se ifall de har jordgubbar. Grymt sugen på det nu när det är sol och så. Har även fått mitt medmera kort (efter en lång väntan), blir att testa det idag så det är bra och fungerar bra!
/Beccis

Lill lördag

Man brukar ju säga att onsdagar är lill lördag!
Så nu sitter jag med popcorn o läsk och ska se Ondskan.
/Mathilda

usch

Usch vad jag hatar när vad man en gör är fel. Man gör som personen säger men den blir ändå arg! Inget passar. Nu ska jag äta o duscha så får jag se om jag blir på bättre humör.
/Mathilda

fuck it ( i don't want you back )

Skolan gick på som vanligt lite trött och så, men det gick bra ändå. Dock är man väl lite nervös över nationella proven som börjar redan NÄSTA vecka!! (take me to the hell) Sedan hade jag även möte tillsammans med *****&**** :) Vilket kändes så jäkla bra, känner bra nu, ny människa! Kanske

Nu ska jag ta mig ut till altan och ta med mig colan sedan plugga till idrottsprovet. Hoppas att det går bra. Tycker att jag sätter igång ganska tidigt för att plugga inte min stil där! Skönt ändå, kanske blir en promenad senare ikväll :)
/Beccis


Första doppet

Idag åkte jag, Sara o Sebbe ner till sjön. Jag o Sara tog första doppet för i år eller inte första andra gången för mig.
Det var ganska så kallt! Men jätte roligt. Bil resan vart lite hoppig och mycket skratt! ♥
/Mahulda♥

långfredagen förra året




Denna dag..långfredagen
Den var både rolig och sorlig. Mina dåvarande vänner (jag & jasmine är fortfarande vänner) vi festade (enhel del), tog dagen som den kom, insåg inte verkligheten..eller jag gjorde inte det.
Min bror Jesper skulle under påskhelgen åka till sin tjej i Australien..ni kan ju tänka er, han ska åka till andra sidan jordklotet och jag står här hemma utan honom. Utan honom var tufft, vår kontakt var genom facebook, man fick vara nöjd att man fick ett samtal under 4 månaders tid..han levde livet, medans jag kunde sitta hemma gråtandes för att jag sakna honom. Berättade allt som hände här hemma, hur det gick i skolan & han va stolt över mig. Han var STOLT över lilla mig??? Mejlet då han skrev det! Love that ♥

Under långfredagen ( ja, den var faktiskt lång ) jag och Mathilda hade det strulligt mellan oss..sånt som kan hända, men det var inget jag direkt mådde något vidare bra av.
Alex kom på kvällen denna dag & minns inte hur det gick till, men något hände jaja...

Det var min långfredag förra året, medans den här långfredagen tar jag det bara lungt och vilar mig tills imorgon då jag har tänkt att ta tag i gymmet! Gymmet kallar även sol & motion  En som jobba där kom in på jobbet igår och kände tydligen igen mig hahah, väl känd?? (a) Han tyckte att jag skulle ta tag i solningen (han såg väl att jag var lite blek ut av mig) inte solat på 1½månad (PANIK!!)
/Beccis


i need you now



Dagens. jeans - H&M, jeansjacka - H&M, svart T-shirt - Gina Tricot, mobilfodral - H&M, smycken - från babe!

Tänkte ta och lägga upp bilder samt berätta vad jag gjorde förra LÅNGFREDAGEN 2010
/Beccis


Grillning

Sitter och väntar på att maten ska bli klar det blir grillad fläskféle och klyftpopatis.
I dag har hela familjen cyklat in till stan och åt lunch och fika hos Maarit.
Linda o Jag satt nyss ute i solen med en jordgubbsdrink, tyvärr fick inte Linda alkohol i sin.
Imorgon kommer påskharen!!!
Massa påskmys och mat, sen kommer Rasmus o Ronja också ♥
/Mathilda ♥

skärtorsdagen i ord

Heej!

Tänkte ta och blogga nu innan jag ska börja göra iordning mig för att jobba ett tag :)
Idag ska jag inte göra något speciellt, ta det lungt kanske bli klar med svenskan jag har rest i - bara kanske

Igår jobbade jag till 15 sedan drog jag och Krille från jobbet ner och käka på Gud va gott, kebabtallrik! Tack Krille! :)

Blir bara detta inlägg (sorry) men måste göra iordning mig, så jag inte ser ut som SKIT!
/Beccis


Rebecca <3

Igår var Rebecca här och vi började morgonen med att jag massera henne, fötter, händer o ryggen. Ibland är jag snäll!  Sen gick vi ut i solen och åt frukost som var vinettagalss, jätte nyttigt eller hur?! Solade lite sen fick vi för oss att tvätta mammas bil.
Hahaha otroligt sexig eller inte! Om nu undrar varför jag har en halsduk runt midjan är för min tatto inte får vara i solen. Det blev även mat ute också, efter maten gjorde jag nagel vård på Rebecca så nu är dom snygga ♥ Vid fyra kom Terje och hämta henne. Senare på kvällen kom Sara över och sen gick vi till Robin för att se Jönssonligan men det vart det inte.
/Mathilda

Dagens o går dagens

Gud vad jag älskar det här vädret så skönt!
/Mathilda

Mr. Saxobeat


 
          
Dagens, jeansväst - ullis, svart T-shirt - Lindex, svarta shorts - Lindex, hårband - hitta hemma, skor - ellos.

Snart ska jag iväg och möta upp mamma, innan det blir det att gå upp till Terje och sola lite
/Beccis


magic

Tänkte dra en sväng till gymmet och träna idag, men icke sa nicke! Struntade i det och hjälpte pappa att kratta löv, vilket var j*vligt jobbigt. Träning för magen  När mamma slutar så ska jag och hon ut och ta en promenad runt vilbergen ( vi ska faktiskt börja gå promenader nu när det börjar bli vår och varmt )

Kom nyss ut från duschen efter att ha hjälp pappa. Ska göra iordning mig lite och ta på mig kläder. Så kan ni få "dagens outfit". Bara för att ni är så gullig :)
/Beccis


Vänskap är något starkt & det har vi!

Heej!
Tänkte ta och berätta varför jag inte bloggade igår.

Var ute hos Mathilda från söndagen till igår. Då vi solade, tvätta hennes mammas bild och även så fixade hon mina naglar innan Terje kom och hämta mig vid 4 tiden. Dö mysigt och härligt att vara tillsammans med Mathilda sådär :)
När jag kom hem satte jag mig uppe hos Terje tills solen gick ner. ÄR det inte skönt att det äntligen börjar bli sommar/vår. Underbart enligt mig. Inatt var jag tvungen att smyga ut från mitt hem eftersom mamma och pappa sov, jag skulle ut för att träffa Alex, Rinke och Hampus som var utanför mig. Blev att träffa dem en kort stund, för jag var så j*vla trött.

" Kan ni tänka er - innan jag gick ut och träffade dem (vid 12) så hade jag sett på TV till 10 sedan blev jag DÖsugen att börja städa i rummet. (som jag egentligen tänkte att göra idag) Så gjorde iordning bland kläderna som låg över allt i mitt rum och sedan läste igenom gamla skolarbeten."

Idag har jag inte gjort så mycket..ätit lunch tillsammans med pappa och just nu sitter jag ute på altan och solar medans jag tänkte ta att blogga lite
Skulle haft med bilder i detta inlägg, men tyvärr blev det inte så eftersom solen ligger på här så bilderna blir precis ljusa. (Inte kul)

Se själva, snygg mun jag har va? :) Är helt osminkad eller dock har jag lite mascara och ändå får jag sådär RÖDA läppar. COOLT!
/Beccis

Kalas nummer två

Igår var det kalas igen, då vi firade mina kusiner Elin o Linnea.
Fest kläderna
/Mathilda

don't hold your breath

Heej alla goa och glada läsare!

Idag är jag på toppen humör, har packat och fixat ska ut till Mathilda senare idag :) Kan inte bli bättre liksom!
Gårdagen bestod av att jag var hemma fram till maten, sedan drog jag iväg till min mormor och morfar. Där jag hjälpte mormor med sin nya mobil och myste och åt som alltid! Började röra mig hemåt vid 10, så kom precis hem till en bra film "Den perfekta stormen" hette filmen. Mycket bra film även om det handlade om fiskare haha
Vaknade idag vid halv 10, då jag satt och titta lite på TV sedan började göra iordning mig eftersom jag började och jobba vid 12. Ganska så skönt att jobba 3 timmar på söndagar. Men herregud så varmt det var när jag satt i kassan, ville nästan bara ut och sola.
Klarade mig hela dagen och har fått lite tider i sommar också, så blir ett sommarjobb till slut! :)

Kanske blir att jag och Thilda bloggar ikväll, men kanske inte! Vi ska mysa, se film och bara prata! Love it!
/Beccis


Kalas helg!

Den här helgen blev en kalas helg, igår var jag med och firade Tores mamma som fyllde år. Hon bjöd alla på Sing Thi, riktigt gott! ♥
Idag blir det även kalas min två kusiner Elin och Linnea fyller år snart så vi ska fira dom.
På hemvägen i kväll tar vi upp Rebecca så hon följer med hem till mig, det ska bli mys ♥
Gårdagens outfits och facelook.
/Mathilda

P Å S K L O V ! ! ! ! : D



ÄNTLIGEN PÅSKLOV! SÅ J*VLA SKÖNT.
/B


tonight (i'm fuckin' you)

Skolan idag som vanligt..eller inte riktigt som vanligt, men min klass har haft mässa. Där "sålde" vi Stadium's produkter (dock på låtsas då).

(När jag går i två:an på handel har vi ett övningsföretag, där Stadium är vårat företag. Så vi använder oss utav deras produkter, då vi säljer, handlar, betalar till andra företag. Andra företag kan exempel vara Åhléns, Team sportia, JC m.m.)

Så på denna mässa var det företag från Nyköping, Eskilstuna, Mjölby och Katrineholm. & sedan så klart vi från Norrköping. :) Var faktiskt ganska så roligt, dock tråkigt i vissa stunder pga, vi hade café där vi bara tjänade in 100 kr till klasskassan LYCKAT
När allt var färdigt och vi hade "handlat" klart, skulle de utse en vinnare för bästa monter, bästa säljarna, bästa kunbemötande. Och vårat företag vann priset för bästa monter. Känns ju bra eftersom det jag själv som har varit med och gjort den.

Hemvägen hem var sjukt rolig och bra, pratade med bästa vän i tele! ♥ Känns så mycket roligare att gå/åka hem, fast vi pratade även mer när jag var hemma :) Så på söndag ska jag ut till henne och sova, då vi ska plåtas  
& bara mysa sönder!

Nu måste jag nog ta och göra familjekäk, vågar ni äta när det är jag som lagar den? Ska bjuda mamma och pappa på hamburgare och pomme ikväll - GOTT!
/Beccis


Flyt

Idag efter skolan åkte Jag o alva ner till stan, hon skulle köpa prisenter till sina syskon. Men jag hitta lite saker jag också.
En ny navelpiercing - ur o penn 79kr
Hårspänne - H&M 50kr
En bok om zonterapi, så om det är någon som vill ha hand massage är det bara att säga till.
99kr
En tunkia som visade sig va halva priset på när jag kom till kassan.
Vero Moda 259kr sen 50% så 160kr
/Mathilda

Dagens

Dagens outfits
*Byxor - MQ
*Tröja - JC
*Sjal - Gina Tricot
/Mathilda

En vecka

Idag är den en vecka sen jag tatuerade mig och jag har fortfarande inte ångrat mig, är super nöjd!
Ska tillbaka om två veckor och fylla i blommorna lite.
/Mathilda ♥

Mys i skolan

Ibland är det ganska så roligt i skolan fast inte lektionerna! Men jag börjar bli lite nervös efter lovet är det nationella prov i engelska och engelska är inte mitt starka ämne direkt! 

OP2A♥
/Mathilda

Rosa helikopter!

Idag efter skolan var jag barnvakt åt Wilma och sen fick jag laga mat också. Vi var jätte duktiga och gott blev det!
Sen gick vi ut en sväng och hoppade lite.
haha söt vi är!
Snart är det lov! Så skönt det ska bli, ska bland annant träffa min underbara tjej som ska ta hål i***** då♥
Och själv klart sova ut!
Vad ska alla andra göra under lovet?

/Mathilda

Rebeccas knöl

Rebeccas knöl på armen hon tog bort var en ärrbildning som hade blivit större o större!
Puss på Rebecca min lilla älsklings tjej♥


/Mathilda

Bild 1

en person som du umgås mycket med.

Mathilda. Vi har hängt i ett par år nu, förr sågs vi jämnt men nu har det blivit lite då och då. Tråkigt, men vi har ju trots allt kontakten & vi börjar helt enkelt bli vuxna. Min allra bästa vän som jag älskar av hela mitt hjärta! Hon är den goaste tjejen i hela världen, att höra henne skratta (vilket hon göra varje gång vi ses) det gör min så glad!
Min underbara vän, Jag Älskar Dig! ♥


-

En bild för varje dag
Bild 1: En person som du umgås mycket med
Bild 2: En bild på dig själv
Bild 3: En bild på någon i din familj
Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Bild 5: En gammal bild på dig själv
Bild 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp
Bild 8: En person som du saknar
Bild 9: Någon i din släkt
Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Bild 11: En person du kan berätta allt för
Bild 12: En bild på din vardag
Bild 13: Du och någon klasskompis
Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Bild 15: En person som du vill vara med
Bild 16: En bild på dig själv
Bild 17: En ovanlig bild
Bild 18: En bild på din fritid
Bild 19: En person som är snygg
Bild 20: En bild på dina närmaste
Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig
Bild 22: En bild på en tid du saknar
Bild 23: En bild från i somras
Bild 24: En bild som gör dig glad
Bild 25: En person som alltid gör dig glad
Bild 26: Någon/några du alltid har roligt med
Bild 27: En bild som du alltid skrattar åt
Bild 28: En tokig bild
Bild 29: Den nyaste bilden på dig själv
Bild 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Kommer inte köra dag efter dag utan när jag själv känner för det :)
/Beccis

give me everything



LOVE LOVE LOVE!
/Beccis

svar på frågan till Lisa

Lisa om taggar fest:

Heej! Har läst eran blogg ett tag nu och jag är verkligen nyfiken på varför du opererade armen? :P Någon leverfläck du tagit bort eller? :) Hehe. Skulle vara kul om du avslöjade. ;)


Fick denna fråga för någon dag sedan. Det är klart du/ni ska veta vad det är jag har tagit bort, trodde faktiskt att jag själv hade sagt det, men tydligen inte  Det är ingen leverfläck, utan den var röd knöl typ. Hård var den + tjock inne i den där röda knölen. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad namnet var på den där knölen utan det kan Mathilda :) Hon är ju mera van vid såna "doktors ord" :p

Så där såg den ut innan jag opererade mig. Jag valde att ta bort den pga, den gjorde ont vissa gånger mest när man slog i den någonstans och så var den inte speciellt snygg!
/Beccis


Min älsklingar <3

Mina älsklingar! ♥
(tyvärr är bilden på lejonet lite suddig )
/Mathilda <3

Saknade

Idag kom mormor till oss på lunch, saknade henne var jätte länge sen jag träffa henn. Fick jätte fina blommor och en godispåse av henne ♥
Snart är den mat, mamma har grillat idag! mums ♥
Sen blir det att gå till pappa för att vara hundvakt, skicka mycket sms kommer ha tråkigt!
/Mathilda

taggar fest

Dagen började med att göra ordning sig, sedan iväg till Hageby där man har delat ut rosor till alla möjliga människor :) Mycket roligt, speciellt när jag och Samir åkte ett tåg som var till för små barn hahah :D

Nu sitter jag och fixar mig eller fixar mig inte vid datorn. Men ska göra iordning mig för idag är det FEST!!!

Detta blir det att ha på sig ikväll, tillsammans med en svart skjorta över. Köpt förresten denna top/bustier igår :D Mycket nöjd & älskar den!
Ska ta det lungt ikväll, ska faktiskt jobba imorgon 12-15 sedan fira Jesper vid 15. Så passar alldeles utmärkt att jag slutar vid 15.

Medans jag har suttit här och bloggar har faktistk min sötnos sovit. Själv sitter jag och gör iordning mig och taggar med fest musik, medans sötnosen sover...Inte okej
/Beccis


Lite sent

Lite sen dagens outfits, från i måndags tror jag!
/Mathilda

dör!

Jag har hittat min dröm bikini! men den är för dyr att köpa över 700kr.
Är den inte fin!?♥

/Mathilda

8 april

Sitter just nu på mammas jobb. Tänkte ta och blogga lite nu när jag har tiden inne om ni förstår  
Ni vet ju att jag inte har haft tid pga läxor & prov och det verkar som ni helt förstår mig! Tack :) Hade prov i affärsjuridik, kan inte kalla att det är världens roligaste ämne. Provet gick väl åt helvete fel, men vad ska man göra när man inte fattar något och man är så hungrig så alla som var i klassrummet hör hur min mage låter? INTE OKEJ.

Anyway..Senare när mamma slutar vid 4. Ska vi ner på stan och göra staden osäker för ett par timmar! Blir att köpa ett par RÖDA jeans! love it.
Ikväll blir det att vara hemma och käka pizza med the family för imorgon ska jag ink. några i klassen till Hageby. Det är något där som har med "Kungsgård" att göra, eller kungsgård har en dag där på hageby och det är imorgon. Vad gör man inte för skolan min :D haha - får ju en dag ledig någon gång.



Nu ska jag ta mig lite att äta här på jobbet :)
/Beccis


<3

JAG HAR TATUERAT MIG !


Fy fan vad jag är nöjd! ♥
kan ju säg att det var inte skönt, trodde nästan jag skulle svimma en gång men jag klarade det!
Ska till bara om tre veckor o visa upp det, då kankse det blir lite vit i blomman med.

/Puss mathilda♥

!!!!

Hjälp jag kommer dö! /mathilda

pluggning av natur - går inte så bra..

Har varit upp hos min bror ett tag och sett på TV även försökt plugga. Men istället för att plugga, ringde Mathilda mig och berätta lite hihih så ska även träffa henne imorgon efter jag har pratat med kuratorn. Ska ta hål i ******  
Ska faktiskt försöka plugga, köpte faktiskt burk cola idag för att unna mig lite gott så jag kan plugga bra..ska sätta igång med att plugga nu innan jag ska sätta mig vid TV:n. Blir säkert nattläsning (natur) Intressant! Inte varje dag man läste det när man var lite haha :).

Jag är ledsen att jag kommer skriva depp sak nu..men jag vill så GÄRNA träna, men får inte träna efter operationen. Får, får jag men känner att jag vill att det ska läka ordentligt och att stygna ska vara borta, då är det träning som gäller! :) Känns som att jag bara proppar i mig massa onyttigt bara för att jag har gjort en operation. Men nästa vecka ska jag börja äta nyttigare och senare i veckan även börja träna lite smått.
/Beccis


Gamla bilder

Sitter innen på mammas data så hitta jag lite gamla bilder hon har tagit!

Smygehuk


Danmark



Turkiet




Halloween

Jul


Nyår






/Mathilda ♥


5 April

Idag stannade jag hemma för mådde inte alls bra, trodde mitt huvud skulle sprängas! Som tur var missade jag bara en lektion. Nu mår jag bättre lite alvedon och mat. Vid tre ska jag in till stan på ett " hemligt" möte sen hem igen. 

/Mathilda  


hard to say good bye

Heejsan!

Detta inlägg kommer nog mest handla om att jag måste berätta att denna vecka lär jag nog inte blogga så "jättemycket". Jag har jätte mycket att göra i skolan innan det är lov..så lär väl kanske inte var så mycket uppdaterat från min sida. Ska försöka, men vill inte lova något. Jag har haft ett prov idag sedan två till prov denna vecka, en redovisning + att jag måste plugga massa MATTE ligger efter lite (a)

Sedan ska jag även hinna jobba två av dessa dagarna den här veckan, äta kebab med Jenny, försöka träffa Mathilda :D, "arbete" i hageby på lördag, fira Jesper på söndag, köpa present, prata med kuratorn...känner att denna vecka är jag full bokad.
Jag får väl vara glad om jag iallafall hinner med och duscha  Skön-t att det snart är påsklov då jag hoppas att få vila ut lite, men även få jobba lite :)

Hoppas att alla läsare förstår. Fast som sagt...jag ska försöka blogga när jag har den tid jag behöver :)
/Beccis


svar till Clara


MVH REBECCA :D

Vår dag <3

Idag har det varit en vår dag i alla fall på förmiddagen, pappa o jag åkte med hundarna till Ramunderberget i Söderköping och gick 5km rundan. Det var jätte skönt och varmt och en jävla massa backar! Jag såg flera vår tecken ♥ en citron fjärill och tussilago!

Nu på eftermiddagen har jag städat, det finns inte en enda damtuss! Har även plockat in alla saker i mitt nya köksskåp.
/Mathilda

Svar på kommentar!

Postat av: Clara

Det där är ju inget riktigt sår, eller speciellt inte ditt. Du har säkert tagit den ifrån google. Moget! 
Låter så overkligt att du kan operera dig och ha ett sånt sår. Är kanske lite otrevlig, men tycker det är löjligt att ta bilder från google och säga att man har opererat sig! Annars fin blogg

 

 

svar: Ursäkta varför skulle vi ta en bild från goggle och hitta på allt det här! Jag var själv med när min bästa vän låg på bordet och vart opererad. Det här är inget skämt! Det är hon själv som har tagit bilden med sin kamra, jag tittade själv på när läkaren sydde ihop det. Så nu vet du!
/Mathilda

bla bla


/beccis

2 april - mässa



Dagens outfit. jeanse shorts - cubus, kofta - gina tricot, svart blus - H&M, halsduk & skinnjacka - ullis, älskade converse - thailand

Idag vaknade jag vid 10. Tog på mig lite kläder & smink sedan iväg till Stadium arena där det var "mässa". Min bror jobbade där så mycket rolig att se honom sälja lite klockar m.m  Var även på modevisning där också jay smith var. Dock tycker inte jag om honom, han ser så ofräsch ut aja anyway..
Har ätit ska nu ut med Biwa. Sedan ska faktiskt Mathilda komma hit :D Något vi planerade idag, hon skulle egentligen träffa *** men blev mig istället! ♥
/Beccis


2 april

Sitter hos pappa och har installerat en skrivare till hans data. Runt mig ligger det tre söt o trötta hundar ♥
Var nyss hemma hos mamma en sväng också, tore håller på att sätta upp min köksskåp. Äntligen!
Gammal bild på pappa! ♥
/Mathilda

Jaaa!

Jaa äntligen har jag internet igen! Var på elgiganten idag och köpte en ny trådlös mottagare (eller vad det heter).
Jag och Alva var även inne i två djuraffärer och jag är jätte sugen på att köpa en söt liten kanin! ♥ Har det så ensamt här ute hos mig. Vi gick in på Maxi ett tag också köpte en sommar klänning och en bh.
Saknar!♥
ÅÅ jag vill åka utomlands nu!♥

/Mathilda

RSS 2.0