dag med Mathilda på stan :)

Heeej alla underbara läsare :)

Hoppas ni har haft en bra dag utan något inlägg från mig eller mathilda ;p
Sen blev det att göra iordning sig, bestämma kläder och äta lite innan man åkte ner på stan och möte upp Mathilda som slutade jobbet en timme tidigare :D
Blev som alltid när vi är på stan skratt, glädje, prat, skrik och självklart skämde vi ut oss totalt ;) speciellt på New Yorker hahah, kan ju inte ta om varför eller vad det var för något hahah ;) någon so
m kanske vill fråga så kan ni gärna göra det ;p
Vi satte oss och åt på Paus världens godaste sallad!
Mathilda var ju självklart den som shoppade mest, men jag kan gärna också shoppa mycket om man har hennes bankomat kort hahah ;) Mathilda tar allt med kortet hahaha :D
Innan vi skulle hem tog vi en glass på Lindahls :)

Mamma skjutsade hem Mathilda vid 8
Tack Mathidla för en underbar och mysig dag på stan och här hemma hos mig ;)♥

Älskar dig gumman! ♥/Rebecca

Bada

På lördag blir det nog Mårängen med Rebecca och hennes tjej klasskompisar, bada och sola

/Mathilda

30 Juni

Idag efter jobbet åkte jag ner till stan med Rebecca, vi gick o kolla jätte länge. Jag var ganska duktig klaga inte så mycket, bara lite på slutet hon ska ju gå in i alla affär hälst två gånger också. Men jag älskar henne endå. Vi delade på en sallad på Pause. Både hon jag jag fick med oss lite saker hem eller mäst jag. Vi åt en glass på Lindals också.
Rebecca:
- En svart jätte fin kläning
- En precent till hennes mamma
- Ett litet annorlunda paket snöre som inte var ett snöre men vi skoja till det lite
Jag:
- två tröjer
- två linnen
kommer nog bild i morgon om jag orkar
På vägen hem köpte vi med oss jordgubbar, som vi åt på bussen. Gubben framför vart lite trött på ljudet av mobil när man tog kort tror jag. Rebeccas mamma var så snäll och körde hem mig vid 8 ca.



Gubben XD

/Mathilda


dagens sommaroutfits



shorts-jsfn jeansshorta-gina converse-Turkiet
Barbent nu i sommar, jag älskar det!

29 juni

Nu på kvällen var jag, mamma och pappa iväg ut till landet för att vattna blommor och sådär :) Tro mig, men faktiskt så saknar jag att vara där ute ibland, får väl se om det händer att jag åker ut dit några dagar nu på sommarlovet, när det är varmt ;)
imorron ska jag och Mathilda ner på stan, hoppas att jag hittar något till mamma även om hon inte önskar sig något, eller ju en gullig dotter som stryker upp alla kläder som är tvättade, men duktigt av mig så strök jag lite idag (a)
Bjöd mamma på glass idag efter hon hade slutat så prata vi om en sak också ;)
Några bilder sen vi va på landet idag :)

/Rebecca

29 juni

kom nyss ut hur en skön dusch, så sitter och borstar tänderna. Sen ska jag sova, ska ju jobba i morgon.
/mathilda

inte som jag hade tänkt mig

Sätt klockan på halv 7 idag, men ändå gick man upp nu vid halv 11. Självklart missade jag att lära mig tvätta, men sommarlovet är inte slut än så jag har chansen att försöka igen :)
Men har tänkt att jag ska ta igen genom att stryka nästa alla kläder, beror på hur långt tid det tar ;) Ska iallafall ut och sola nu, innan det blir skugga på altan ;p

jag just nu ;)
/Rebecca

Midsommar

På midsommarafton var jag hemma hos mamma, Kennet och Monika kom till oss. Vi gick bort till midsommarstången ett tag, på kvällen var jag med Sebbe och Robin o körde rugby.
På midsommardagen åkte vi till Söderköping för att gå på smultronstället men det var så mycket folk så det vart inte det. På eftermiddagen kom Rebecca ut till mig, vi hade inte träffats på mer än två veckor så det vart mycket skratt och vi hade massor att prata om. Vi åt hos pappa tillsammans med pappa, Mauda, Uffe o Lotta. Senare på kvällen gick vi ner till dansbanan, så klart dansa jag och Rebecca. Vi var bäst på att bugga.

Här kommer helgen i bilder :





/Mathilda

min outfit


my style today! shorts,magtröja,bikini och solglasögon!

28 juni

Sitter ute på altan och har precis ätit mat här ute och ska snart ut med Biwa :)
Var förut idag och sola med Jasmine på galjeberget, mycket trevligt :) prata om allt möjligt :)
Skönt det är med sommarlov, fast vill jobba eller gå färdigt skolan så allt är klart, men nej måste vänta lite ;)
Imorgon ska min kära far hjälpa mig att tvätta eller rättare sagt lära mig tvätta HAHAH :) Det kommer säkert gå bra hahah, vågar nog inte tvätta mina favorit kläder direkt ;p

I veckan kommer det bli en lugn vecka, händer nog inte så mycket. Ska ner på stan någon dag i veckan med Mathilda och försöka hitta någon present till mamma och Terje som fyller år på fredag :)
Ni får ha det så bra alla läsare, blir kanske inte så mycket bloggning för min del eftersom jag och pappa ska gå och se IFK idag :)
/Rebecca

hemma igen :)

Så nu är jag hemma i Sverige eller kom hem i torsdags, men har inte haft tillräkligt med tid att blogga :) Allt var jätte bra i Turkiet, det kommer nog några bilder in på bloggen när jag har tid ;)

Midsommarafton spenderade jag min tid med mina underbara vänner ifrån klassen alla utom jasmine hon kom bara en stund då..men det var en trevlig och lugn fest iallafall, tussan försvann den natten, men kom tillbaka den här natten :) Terje hittade henne ute när han rökt inatt ;)

Igår åkte jag ut till mathilda vilket också var roligt och mysigt, så min midsommar helg har varit bra, kommer nog upp bilder från mig och mathilda, fast det får hon fixa ;) hih
Nu ska jag se Cleo,

Jag just nu :)
/Rebecca

Bildbomb !

Nu kommer en bild bomb med bilder från Finland, haha som tur var är jag inte med på någon för jag tar alla.

I hytten


framme i Finland på tävlingen


Linnea posar !


Ja vad nu detta är XD

Dam lagen ( två lag, 4 i varje )

Herrlaget ( 7 i ett lag )

Alla vita saker är tejp som vi satt upp över alla håll

Det var ca 500 militär tält

Mamma vid vårt tält




Bussen hem



/Mathilda



23 Juni

Andra dagen på jobbet nu, känns ganska så bra. Har haft ganska så bra dagar, första dagen var det musik ute med jordgubbstårta och andra dagen var det att klä midsommarstången och äta glass. Kan bli lite lång tråkigt ibland om alla sover. Får lära mig ganska mycket, en har berättat om finska vinter kriget. När jag kom hem bada jag lite med Wilma i poolen.
Snart när jag orkar ska jag lägga upp en bildbomb med bilder från Jukula kavlen.

/Mathilda

...

Jag vet inte vad det är men har känt mig så hängig och deppig nu ett tag. Inget är roligt, vill inte träna,vill inte göra något, vill bara sova och gömma mig. Men jag är ändå rastlös men kommer inte på något att göra. Hoppas det blir bättre nu när jag börjar jobba och kommer in i rutiner igen.


/Mathilda

<3

Nu är det inte lång kvar till min älskling kommer hem, i två veckor har hon varit borta.

/Mathilda

Följ !

Följ Lindas blogg, klicka här

( gammal bild men söt )
/Mathilda

Finland

Nu har jag duschat och ska packa det sista. vid kvart över 1 åker bussen.
/mathilda

18 Juni

Håller på att packa nu, åker ju i morgon. Har nästan packat ner allt men kommer säkert glömma något ändå.
åå vill bada nu fast det är nog kallt hoppas det finns någon bra sjö i Finland.
/mathilda

Fly whit me <3

En av de finaste låtarna jag vet<3

/Mathilda

Rebecca <3

Jag pratar med rebecca på msn nu och webbar <3
inte något brun hon är !!  Har fått höra lite vad som har hänt och hon är sig lik flörtar med alla killar med snygga kroppar ;)
/ mathilda

Finland

Nu är det inte lång kvar till jag åker till Finland på Jokula.  Fredag klockan 13 går bussen och kommer hem på Måndag.

De som inte vet vad Jukola är: Jokula är världens största orinetering tävling som är i Finland. Det är en kavle, en kavle är att man springer i lag. Man springer ut på sin bana sen i mål och växlar över till nästa i laget som springer ut. Vi ska åka buss upp till Stockholm  och ta findlans färjan över, sova i militärtält och sen hem med färjan igen. Kommer bli jätte roligt.
/ Mathilda

Hatar knott !

Jag vaknade 20 i 12 idag, brukar aldrig sova så länge. Sen gjorde jag o Linda rent poolen lite. Följde med på Tjalves KM idag. Vi var i Gravesfors vid en liten göl. Det var orientering och sen bad och grillning. Var väldigt trevligt förutom att det var så jävla mycket knott !!! De var över allt i munnen, öronen, näsan och till och med innanför kläderna ! har knottbett i hela ansiktet. Det kliar och jag stinker myggmedel.
Men nu ska jag sova.

Bild från idag


(Bild sen studenten)

saknar dig <3

Det har inte gått så lånt och jag saknar dig redan jätte mycket. Saknar att skratta, gråta, ha roligt och att prata om allt med dig. Men så länge jag vet att du har roligt så mår jag bra ! 
Puss på dig gumman <3

/ Mathilda

Avslutning / Student

Lite innan tio körde pappa in mig till Olai kyrkan där det var avslutning med skolan. Efter kryran gick vi tåg upp till skolan, men vi och vår lärare orkade inte gå hela vägen så vi tog en spårvagnen sista biten. Vår klass sammlades i ett klassrum för lite fika och avsked. Jag fick stependium också.




Linnea min kusin tog studenten idag, så vi var på hennes utspring och efter åkte vi hem till Kennet i Åby och fira henne. Det var jätte trevligt, vi kom ca 10 över 10 eller något. Åå vad jag längtar till jag tar studenten.

Wilma o Jag innan vi åkte
Jag och mamma hade lite kul på slutet. XD
/ Mathilda

Flyger

Nu sitter Rebecca och hennes mamma på planet ner till Turkiet. De är nog framme om några timmar. Hoppas allt går bra, men det är klart det gör ! <3

/ Mathilda <3


Frågestund !



Ställ frågor och vi svara !
Fråga om vad du vill !

1 dag kvar

Världens underbaraste vän åkte hem för ett tag sedan :(
Så gulligt av henne att åka in för min skull, för att träffa lilla mig innan jag åker! Älskar denna kvinna grymt mycket! ♥
Idag gjorde vi inte så mycket,utan vi tog en lugn dag så vi bara låg o pratade, ritade ens pilling till Micke & Sandra på msn, gick bort till affären, målade naglarna, va med min mormor, åt mat tillsammans med mamma och pappa vilket var riktigt mysigt!
Måste ta och läsa upp en ext Mathilda skrev till mig när vi låg i sängen och pratade :)

Rebecca
Rebecca är en av de underbaraste och sötaste människan jag känner. Alla borde ha en sådan vän.
Rebecca är rolig och jättesnäll. Vill aldrig förlota dig gumman!
DU och jag ♥

Gumman du kommer aldrig förlora mig jag lovar dig! Älskar dig nu och föralltid!
Inget är bättre än att vara med dig, känna din närhet och se ditt leende är det bästa som finns i mitt liv. Du är min pusselbit som har fattats i mitt liv och du kommer alltid att vara på plats vad det än gäller, samma för dig med! Kommer alltid finnas för dig, när du än vill ♥

Idag efter vi hade slutat vilket vi gjorde vid 1 så följde Jasmine med mig hem och klippte min lugg, vilket jag vill tacka :)
Nu ska jag nog packa ner det sista och sedan prova kläderna jag ska ha imorron :)



Micke: Jag lovar dig och Sandra att jag kommer skriva här på bloggen, eftersom ni inte har facebook ;) Så fort jag har tillgång till dator så ska jag försöka att uppdatera och säga att jag lever ;) Annars får ni ha kontakt med mathilda för hon kommer nog veta ganska så mycket ;p Kommer nog ett sms någon dag ska ni se ;) ♥ Hoppas ni kommer ha det bra utan mig, så ses vi på midsommar då jag är tillbaka igen o festen börjar! ;) ♥
puss på er tjejer! ♥

/Rebecca

Ledig !

Var ledig idag så jag har fixat lite här hemma. Har plockat och städat lite, målat min gargerob igen och nu sitter jag med toning i håret.  Sen ska jag cykla in och träffa Rebecca en sista gång innan hon åker. Kommer sakna henne sjukt mycket. <3


/ Mathilda

DJ= SNYGG!! :D

Idag har det varit nån kungskampen nånting, då man sammarbetade i sin klass, men vi var också tillsammans med A, vilket inte var så kul ;p Men som tur var så var en dö snygg DJ Adam Nilsson (a) där hihi, och såklart så fick jag hans nummer ;) Jag var smart och tog majas papper för att titta hur schemat var, så stod hans mobil nummer där :D så tog jag det hihi, så smsa vi några sms hihi (a)
Visade tillomed ut vem jag var, sen när vi sluta så möte jag honom i dörren, men han såg mig inte :( Men mitt hjärta stanna hahhaha :D ;)

Tänkt ta och berätta om igår eftersom jag inte hann blogga igår
Igår:
Åkte jag ner efter vi hade slutat till stan för att möta bästa Mathilda :) Så innan det så skrev hon ett sms om att jag skulle vara hungrig när jag kom :o. Tänkte att det skulle vara korv, men de var det inte ;p Gulligaste Thilda bjöd mig på Paus mat eftersom jag ska åka på torsdag, så jäkla GULLIGT det var :) Var mysigt o trevligt som alltid ! ♥
Hjälpa henne att fixa avslutningskläder, så hon blev lite fattig hihi (a) hon köpte skor med klack som hon verkligen måste andvända hihi, försökte få henne att ta en högre klack, men den hon har nu är lagom & snygg :) Vi köpt lika dana shorts som är rosa och dö sköna :)

På kvällen gick vi i regnkläder till Idrottsparken för att se min kusin som spelar i Skärblacka, de mötte IFK junior :p Var en rolig match, kul och titta när kusin spelar, blir ju inte så ofta :) Men det blev iallafall 5-5 ;p
Jag och mamma skjutsade hem Thilda vid typ 10, så för min del blev det bara att jag gick o la mig direkt ;p

Bilder på hur jag och Mathilda såg ut i regnkläderna kommer i ett inlägg lite senare, eftersom mamma ska ha datorn och jag har tänkt att packa ner det sista i resväskan och sedan duscha och tvätta håret :)
Blev ett långt inlägg, men det kommer ju inte bli så mycket bloggning för min del eftersom jag åker på torsdag.

Men har internet på hotellet så kommer försöka uppdatera lite i bloggen, eller så får Mathilda göra det eftersom det är hon jag mest kommer skriva till :)
Om ni vill ha kontakt med mig under min resa får ni mejla mig på facebook, jag kommer svara på de som vill prata med mig, om jag inte får något ifrån er så kommer jag inte skriva till er :D
Så där hoppas jag ni fick den informationen som behövdes om ni vill ha kontakt med mig under 2 veckor ;p erat promblem om ni inte pratar med mig då ;)

Idag har jag faktiskt varit så duktig att jag har städat mina två rum :) Så äntligen är det fint!
Bloggar senare, då det kommer upp bilder från igår ;p
/Rebecca

skolan !

Sitter i skolan helt själv på lektion. Har gjort klart en arbete om sociatjänstens historia, jätte tråkigt arbete. Nu är jag äntligen klar med allt i skolan! Efter skolan ska mamma o jag ner och hitta den student present till Linnea.


/ Mathilda <3


You are not the person I thought you were!



sol !

I helgen har jag solat, träffat hampus o sebbe, solat, träffat Rebecca och hennes klass kompisar vi sola nere vi badplatsen, målat en garderob, solat och cyklat en lång runda med mamma ( ca 2,4 mil ) Har solat ganska mycket, älskar det här vädret. Nu ska jag se lite tv sen sova.

/ Mathilda


godnatt

har duschat och nu ligger jag och pratar med mamma i tele :) Saknar henne!♥
Blev en lugn kväll för min del, ska ju jobba imorron kl 10. Jobbar till 15 imorron, då ska jag hem och äta tillsammans med mor o far :) sedan plugga..Nu ska sova, men ni får ha det så bra alla läsare o kommentera gärna det skadar inget ;)
/Rebecca

köpt i Ullared :)


hermanbyxor  99kr har jag för mig & linne 29,90 kr

blå, vit randigtröja 129 kr

magtröja 50 kr (tror jag)

svart kofta 129 kr

blå kjol ynka 10 kr ;D

vita shorts ynka 40 kr ;D

blommiga leggings 39,90 kr och rosa leggings 59.95 kr

bikini 49.90:-/ del

14 år till salu bok 40 kr och ljuslykta

byxdess grön & svart 129 kr för ett par

väska 99kr

Hannah montana läppsyl ( stavning?) 15 kr

plånbok 89.90 kr

scharf 49.90 kr

jeansbyxor 50 kr styck

& lite annat skit ;)

solat i kårtorp i dag :)

Vaknade vid halv 10 någon gång, för ett tag sedan kom jag nyss hem ifrån kårtorp har varit där sedan 1 till nästa typ 5 hahah, jag, Sandra, Micke och Emme åkte ut och sola + bada, vilket Micke gjorde av oss fyra hihi :) Träffade även Mathilda och Linda så vi var med dom med :)
Håller på och gör mat samtidigt som jag bloggar duktig jag är (a)
Har fixat så att i nästa inlägg kommer bilderna ifrån Ullared, alltså vad jag köpte, är inte allt men endel saker :)
/Rebecca

4 juni

Hinner bara och slänga in ett inlägg för ska snart iväg och se hagahöjden mot ringarum ;p Blir och stå och titta själv eftersom Hampus eller Mathilda varken orkar eller jag vet inte vad det är med dom ;) så blir och vara själv hemma ikväll :p
Hämtade ut mitt pass idag :D Ser helt sjukt ut :o
Men ska börja göra iordning mig nu så jag inte fryser, vilket jag inte lär göra. Finaste vädret att se fotboll i :) Saknas bara bra sällskap ;)
Slänger in en bild på min outfit idag :)

svarta hermanbyxor Ullared, blommigtröja H&M

Glad idag :D Hoppas att jag kommer hem med ett leende på läpparna för att Hagahöjden måste vinna idag :)

Ska försöka ladda upp alla bilder på allt jag köpt i Ullared också, antingen idag eller imorron :) På söndag jobbar jag 10-15 :D
/Rebecca

Hundar o pappa <3

Jag älskar och se när dom bara springer runt och busar på gräsmattan. Hur kan dom ha så mycket energi ? Till och med Bella springer som en galning och hon är gammal. Jag har lärt Liffi att sitta i helgen också. Jag älskar också att se pappa gå runt på tomten och fixa med saker.
Älskar dig pappa <3

puss <3


Émonn <3                                                                                Pappa <3

vårruset !

Idag träna jag på gymet med Alva på morgonen sen hade jag inte lektions förräns 12.20 då det var omprov.
Efter det fick vi skjus hem av Alvas mamma. Packa lite sen åkte jag och Sanna ner till sjön och bada o sola, vi var där i ca två timmar sen cykla vi hem till henne och sola lite till.
Så nu har jag bränt näsan, men vad gör man inte för att bli brun. :P
I morgon börjar jag 12.20 så innan ska jag hem till Sanna som bjuder på mat (a), sen cyklar vi in till skolan.
Och så är det vårruset men kan inte springa, men får ialla fall träffa tjejerna. Var jätte länge sen sist. Får simma eller något medans dom springer.

10/5 <3

/ Mathilda


-

love is something I will never understand correctly until you're mine! ♥

/Rebecca

god natt!

Nu har jag duschat, fyllt i papper till Micke som jag ska med imorron, pratat med Krille på jobbet, fått reda på att det är han, jag och Maria som jobbar imorron Micke är på möte :p
Så nu ska jag upp med disken ifrån mitt rum eftersom jag åt här inne förut ;p sedan ska jag lägga mig i sängen och läsa 14 år till salu som jag köpt i ullared och den verkar dö bra :)
Kan försöka hinna med och ladda upp bilder på visa ut av grejorna jag har köpt i ullared på bloggen ;) Har inte orkat de här dagarna ;)
Ha det så bra alla läsar, fortsätt läs och kommentera gärna lite också (a)
/Rebecca

Gymnasie tävling !

Lite sent men i fredags var det en stor tävling för alla komunala gymnasier. Tvärr vann inte Eber, men tjurar inte för det. Det var en mycket rolig dag endå. Sanna och jag skrek och hejade så mycket att vi inte hade någon röst kvar. Den här tävlingen är bara på skoj men vissa tar den på så stort allvar, två i min klass vart nästan nedslagna för de heja på Eber. Nu ska jag läsa svenska boken och plugga inför svenska oprovet.
Sanna <3

Jag <3


så snygga vi va! :p
/ Mathilda <3

iväg till stallet snart

Sitter här vid datorn och måste snart stänga av den för kl 5 så ska mamma skjutsa mig till stallet :) Hoppas att jag får Pelle idag :)
Satt och läste igenom min gamla blogg lite för jag skulle se vilket datum jag började jobba för jag ska skriva i papper om närvaron på min APU plats och ta med imorron, men iallafall så mycket jag skrev på den tiden :o
Nu blir jag lite osäker när jag skriver för jag vill inte lämna ut för privata uppgifter på bloggen, tycker inte andra ska få veta sådana saker ;p Men på min gamla blogg kunde jag bara skriva om allt och inget ;o ska försöka börja med det hahah ;) Ska tjata på Mathilda lite när det gäller bloggningen ;)


Jag just nu :) nu måste jag sticka :)
/Rebecca

justin


Så himla söt hon är :)
Önska det var jag som träffade honom (a) Han är ju så snygg :o :)))
/Rebecca ♥Justin

1 juni

Som mathilda sa igår så är vi sams igen vilket är så jäkla bra och skönt :)
Hon sov hos mig inatt och hon kan ju inte komma och säga att hon sov dåligt för det lät verkligen inte som så hahah ;)
Idag hade vi tyvärr ingen sovmorgon..vilket jag behöver! Så hade vi massa utvärderingar som måste göras, så åkte alla ner på stan för vi skulle tydligen äta glass ;p
Sedan skulle man tillbakas till skolan en stund för att höra hur man låg till, gud vilken tid det tog :o
Nu är jag hemma eller har varit det ett tag, kom hem vid 2 :)

Ska snart börja göra iordning mig för stallet, men är ganska så trött ;p

Så bjuder på en bild för idag, kanske bloggar när jag kommer hem sedan ;p Annars bloggar jag imorron när jag har jobbat och sedan gått ut och ätit med Krille på jobbet :) Men Mathilda bloggar nog, ni får väl hoppas på det bästa ;)
/Rebecca

RSS 2.0