nu:

Nu sitter jag faktiskt i soffan och ska försöka ta mig något att äta. Blir nog soppa, lätt att äta när jag inte är sådär super hungrig.
Sitter & ser på simpsons nu sedan blir det att äta och ut med Biwa.
/Beccis

Falla tillbaks



Underbar låt!

om operationen

Heej alla underbara läsare :)

Känns som det var jättelänge sedan jag bloggade. Men har dels inte haft ork och lust att blogga efter operationen. Har haft värk i armen hela tiden sen jag kom hem från sjukhuset. Känns som jag går på tabletter hela dagarna.

Tänkt ta och skriva om oprationen lite
Åkte upp med mamma & Mathilda till Linköping vid 8.00 (visste inte vägen dit så ville ha lite tid att hitta). Kom fram hela & rena. Vid halv 10 hade jag tid in. Gick en trappa upp med Mathilda där omklädningsrummet var. Mamma satt kvar i receptionen. Fick ta på mig en blå tröja, ett par strumpor & en snygg grön mössa som man brukar ha när man opereras.
Fick som tur va, ha underkläder och linnet under den blåa tröjan. Mathilda skulle bara följa med mig in till operationssalen eftersom sjuksköterskan sa att hon inte fick följa med in. Men när jag väl låg upp på brädan/sängen i salen. Kommer de personerna in som ska operera mig in & säger att det är helt okej att hon är med in. Tack och lov. Så hon fick ta på sig en sådan tröja/kappa som doktorn hade + en lika snygg mössa som mig :)

Operationen tog kanske ca 10 min. Kände inte så mycket när de skar & snydde utan var helt bedövad i armen. När jag var klar och så, fick jag sätta mig i ett väntrum i ca 30 min. Då även mamma kom upp till mig (jag bad dem hämta henne) Fick varmchocklad och en macka medans mamma fick en kopp kaffe.

När vi kom hem och så. Gick jag och Mathilda och lade oss och somnade i 2 timmar riktigt skön-t.

Värst av allt var när jag skulle försöka somna på kvällen, så var det som att jag var på operationsrummet och jag kände hur de skar och snydde i armen. Som man kan känna ex. när man har åkt karusell och på kvällen känns det likadant.
Allt är bara bra nu utom att jag har värk hela tiden och tar tabletter + nu har jag gått och blivit sjuk också. Det gör inte saken bättre, sånt jag får leva med.


Efter operationen, när jag sitter och "fikar".


Bilderna är ifrån idag, när jag skulle byta plåster. Ska ha stygna i 2 veckor.

Vill tacka för allt stöd här genom bloggen. Att ni undrar hur det har gått och hur det är nu. Tusen tack ni andra också som har brytt sig, skickat sms, undrat & ring! Och sist men inte minst tack Mathilda som var med mig. Som fick mig att göra detta, som höll mig lugn. Utan dig skulle jag inte klara detta lika bra! Jag älskar dig gumman! ♥
/Beccis


Min helg

I lördags var jag på maxi med Linda, Sara, Tore o Wilma. För Linda skulle sjunga med skolan där.
Jag fick en kram av en jätte kanin! <3

 

Wilma fick en kram av en jätte hund!

Sen vart den slush också

I söndags åkte vi till IKEA

jag fick köksskåp och lite små saker!

Glad tjej ♥

 

/Mathilda


Operation !

Rebecca har nyss opererats och jag fick följa med in och hålla handen. Helt sjukt hur fort det gick! Hon var jätte duktig och sjukt söt i sjukhuskläderna <3 Tyvärr vart det inga kort på hennes snygga outfits. Nu sitter jag i väntrummet och väntar på att Rebecca och mamma Lotta ska komma ner. Hon skulle få lite fika och vila lite. Puss min älskling du var bäst idag !<3 /Mathilda

dags att byta om :D


puss & kram Mathilda & Rebecca

bröderna Karlsson

Efter jobbet hämtade mamma upp mig och körde hem mig. Blev inget firande av mormor igen valde att äta mat hemma och sedan se film "bröderna Karlsson" tillsammans med mamma.
Har även ätit efterrätt med glass och icke frysta jordgubbar - börjas lika sommar :) Nu ser jag lite på "luftslottet som sprängdes" fast ska byta sängkläder eftersom Mathilda ska sova här imorgon, lite mer fräscht om det är nytt & fräsch liksom

Ska ner på stan imorgon och möta upp Mathilda. Vi ska leta drop in tid för att klippa sig (eller jag ska försöka). Känner att det är dags att ta sig an klippning efter ett antal månader. Sedan blir det nog hem eller käk på stan kan jag tippa på :) Zumba fitness på kvällen står på spel imorgon också! Känner som att måndags eftermiddagen kommer blir mycket bra även tisdag (förutom att jag är nervös och rädd) har ju Mathilda & mammsen.
/Beccis


Förlåt

Förlåt om jag inte har bloggar men mitt internet funkar inte än. /Mathilda

work 12-15

Heeej!

Nu sitter jag redo för 3 timmars jobb :) Men varför blir jag aldrig frisk?
Känna denna känslan att gå upp på morgonen snorig och ont i halsen. Får verkligen damp på detta nu, har varit så hela j*vla veckan!

jaja,
släckte ni ner alla lampor och det igår? Man skulle ju göra det mellan 20.30-21.30. Vi gjorde faktiskt det såg på film nyckeln till friheten och sedan tände vi ljus och bara myste helt enkelt!

(dålig bild - jag vet! men är ifrån mobilen så blir inga bra bilder då.)

Efter jobbet blir det nog att åka hem har faktiskt inga planer för idag, mormor ville att jag skulle komma idag till dem (om jag ville förstås) men min bror och hans tjej + min kusin och hans tjej är där..så vet inte hur jag ska göra. De skulle vara där vid halv 5, men om jag ska dit blir det nog att åka dit tidigare. Dock lär det kanske bli sent och jag vill se massa på TV ikväll. Shit beslut ångesten kommer!

Min snälla mamma ska faktiskt lämna mig på jobbet, så skulle hon och handla & när hon är färdig ska hon hämta upp mig :D Snällt!

Detta har jag på mig idag ;) (dock är denna bilden ganska så gammal)
/Beccis


träning på en lördags morgon - BRA

Sitter just nu och bara kopplar av. Skönt att sitta i mjukiskläder, lyssna på musik & nu bloggning

Idag blev det att vakna klockan 9, konstigt nog klarade jag av det anledning var ju att jag kände för att ta mig till gymmet för att träna lite :) Galet bra gick det faktiskt, pratglada folk som man kunde snacka med när man tränade, blev även en solning efter ett X-antal veckor sedan jag solade!!!! SJUKT!

Duschade + tvätta håret sedan på med lite mascara + puder och sedan hoppa in i ett par vår/sommar kläder och dra sig bort till mormor och morfar. Firade mormor i förväg kan man säga, hon fyller på måndag..så mat och efterrätt blev man bjuden på. Mormors mat är alltid gott, så det gick ner ganska så fort faktiskt!
(skulle ha tagit en outfit-bild på det jag hade idag, men hann inte och dels glömde jag)

Resten av kvällen blir bara att ta det lungt hade jag tänkt mig, skulle egentligen ut men valde att stanna home! :)
Duktig flicka jag är!
Varför jag valde att stanna hemma var nog mest för att jag ska jobba imorgon 12-15. Alltid roligt att tjäna ihop lite egna pengar, så ska nog beställa klipptid i veckan..eller är det någon som vill klippa mig? (a)
Har inte klippt mig sen i augusti 2010(!!)

Ska bort till affären med mamma nu och hyra film! Ha det så bra, ska försöka blogga lite mera (a)
/Beccis


Pappas flicka <3

Pappas flicka ♥
Älskar min pappa och snart ska jag göra våran plan!
Nervös!♥
/Mathilda


Internet

Blir galen mitt internet har inte funkat på jätte länge, kommer säkert dö snart igen.
Usch måste bara säga att jag vaknade upp utan en tå nagel i natt ! Den hade ramlat av!!!
Nästa vecka ska jag följa med min älskling till Linköping och hålla handen när hon opereras ♥

CHRIS MEDINA


*TÅRÖGD*
/BECCIS

paus i pluggandet

alex kom förbi ett tag förut så gick ut och tog en liten "rökpaus" tillsammans med honom. Har verkligen pluggat som ett as idag! Känner mig stolt! :)
Imorgon blir det skola för mig, kan inte missa mer än vad jag har gjort.
Sitter och väntar på att Rinke ska komma förbi och hämta lite saker. Blir nog att sätta sig och snacka lite med honom :)
/Beccis


my first love

Hoppsan, har jag inte skrivit på länge
Men är faktiskt hemma och är sjuk, hoppas på att jag kan gå imorgon! Duktig som jag är när jag är sjuk så har jag faktiskt gjort klart en uppgift i engelska "my first love" som jag faktiskt blev riktigt nöjd med :) Och min första kärlek var ju faktiskt Linus som han heter. Dock så tycker man ju i den åldern jag var i att det är kärlek, men nu när man tänker efter så är det ju inte det..man kan ju säga att det är som att vara vänner fast ändå lite mera. Vi liksom vågade inte visa någon i skolan att vi var tillsammans, bara när det var han och jag. INTE OKEJ om man tänker efter aja nu ska inte jag sitta här och berätta om min första kärlek haha :)


Bjuder på denna bild, hitta den i en mapp här hemma :) Gulligt fina tjejer de där två till vänster :)
LOVE!

Nu ska jag forsätta med lite läxor som behövs göra iordning! Puss puss
/Beccis


Städtant

Idag har jag varit jätte duktig, har stor städat hela mitt hus.
+


=


ååå

Ååå vet inte hur jag ska göra ! Kan inte bestämma mig, Vill men kommer jag ångra mig!?
Förlåt men vill inte säga en.

Grillfest

I fredags var jag på grillfest och det var jätte roligt. Vi grillade, några spelade lite musik och vi spelade även Wii. Jag o Sanna skulle grilla och kan säga att vi var bäst på att grilla!! Vi orkade inte vänta på att det skulle glöda så allt vart bränt! Hoppsan!
/Mathilda

MINA MINA



LOVE LOVE LOVE LOVE!!!

Mina älskade skor, som jag ska beställa hem idag! :D
/Beccis

20:e mars

Nu är jag aken och inte gråter
Gick upp vid halv 9, kunde verkligen inte sova mera dels för ljust och varmt i rummet..
Har gjort iordning mig ska bara sätta på mig kläder. Vid halv 12 ska mamma skjutsa mig till jobbet och även hoppas jag att hon hämtar mig vid 3 när jag slutar :)

Var ni ute igår och titta på månen?
Faktiskt så gjorde jag det tillsammans med min pappa :) De säger ju att månen var närmre och dels lyste mera än vad den brukar, upplevelse haha! :)



Hoppas ni har en bra dag alla läsare :) (ni som vill mig något så är det bara att ring/sms mig på mobilen) ;)
/Beccis


nageln är borta




Så ligger det till :/ känns sorligt men sant! Ändå glad över detta haha, ne men har ej tagit bort någon annan nagel utan har kvar alla utom denna!
Hoppas att få ta bort de andra snart med :)
/Beccis


trött, sliten

Hemma ifrån en yttligare sliten dag ifrån skolan...sista lektionen var helt okej ändå inte haha ;p
Har haft NP idag i svenska då vi skrev uppsats, min rubrik hette sex eller inte sex? Tänker inte blogga så jättemycket nu, skulle bara skriva lite...Ikväll blir det bara en myskväll här hemma får se om det ändras :p*

Men ska plugga hela dagen imorgon, har jag tänkt mig. Kommer aldrig hända, men ska försöka plugga lite :)

Mycket roligare inlägg tillsammans med en bild, annars ser det så TRÅKIGT UT!
/Beccis


Kläder

Lite senare ska jag till Sanna som skulle ha grillfest men tror inte det blir att grilla, för det ville komma massor med snö! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig, kan ni hjälpa mig!

1.
2.
3.

/Mathilda



i know


I know I have changed.
 but I can say I'm happy for that, because so much shit from you, I would not have.
 As I stand and tells a secret, I disagree now to tell you, for behind your smile, there's always a bitch.


I wanna grow old with you!

Kom ut från duschen nu..väntar på att lyxfällan ska börja :) VILKEN träning, skit kul och kämpigt asså!
Äntligen fick man också träffa världens bästa vän, som ska ev. följa med mig när jag ska opereras hihi så underbar söt och omtänksam hon är! INGEN ÄR SOM HON! ♥

Bjuder på några "snygga" bilder innan träningen, försöker visa min styrka & balans kanske? men går ej så bra
Snygg dubbelhaka då HAHAHHA :D

Imorgon har vi NP i svenska, inte riktiga men det är ändå viktigt (tror jag) ska försöka läsa igenom ett häfte som man har fått från svenskan, som tydligen skulle vara med på NP:et imorgon :) Önska mig lycka till!
/Beccis


boxning med Mathilda!


Dagens, shorts - cubus, svart kofta - jsfn, leopad linne - ginatricot

Idag har skoldagen gått ganska så fort, kom hem för ett tag sedan! & gissa vad som låg i brevlådan hihih :D HELA SÄSONG 1 AV SOLSIDAN! TACK MODER!
Nu ska jag snart byta om till träningskläder, ska träna tillsammans med bästa/saknade Mathilda + hennes mamma(hon har själva träningen, bästa ledaren) Är sjukt TAGGAD nu, mathilda o jag ska köra så vi dör :) Ska köra hårt idag (försöka iallafall)  Boxning, lär ju ta ut lite ilska hihi akta dig Thilda :D
/Beccis


Mamma!

Har blivit mamma om ingen har märkt det! Här är jag och min Tindra och Wilma. ♥
Puss från Wilma o Tindra

/Mathilda

Dagens

Här är dagens outfits
*Linne - Gina Tricot
*Skorta - H&M
*Strumpbyxor - H&M

Dum

Åå blir så trött på mig själv ibland, kom till skolan 7.40 när jag börjar 10.35. Glömde bort att jag har sovmorgon! /Mathilda

Jag kan baka :D

Jag har precis bakat en kladdkaka, så ska svulla lite + se på film/TV!
Blir en ta det lugnt dag idag :)
/Beccis

*sms*

Min söta lilla mormor älskar att väcka mig tror jag. När hon va i Sir Lanka skickade hon ett sms fem på morgonen fast hon visste att klockan var det här. Hon trodde inte jag skulle höra. ♥
Sen i dag 9.10 väckte hon mig med att skickade "Grattis på namnsdagen lilla gumman kram mormor"
Älskar min söta lilla mormor ♥

/Mathilda

you don't know my namn

Hejsan!

Just nu sitter jag bara och lyssnar på Alicia Keys, har gjort det ett tag sen jag kom hem.. Jobbade från 12-15 idag, ganska skön-t men ändå inte :p
Har väl inte mycket att säga utom att det är studiedag, betyder att man är ledig från skolan och även så ska jag försöka plugga lite samt kanske försöka palla mig iväg till gymmet om jag orkar :)
Ikväll blir det dip, morötter, gurka och SOLSIDAN + en film, dock vill jag se pretty women men har inte den kanalen :/


fredagsbild. ♥
/Beccis


Normal eller inte!

Tänkte bara bevisa att min familj inte är normala!
Wilma
Mamma
Tore
Min normala familj eller?!

/Mathilda

Vilken kväll, vilken morgon

Precis så är det för mig...igår var vi ca 13 personer hemma hos mig :) Kul, men ändå inte hahah :p
Blev en tidig hemkom för alla, medans jag vara uppe och städa till 2 sedan vakna 8, då jag satte igång att städa yttligare 2 timmar till HERREGUD!!!!
Så har min morgon sett ut städa, duscha, äta, iväg, fotboll :) Men ändå var det rätt så skönt att gå upp tidigt (dock inte när man var tvungen att städa -.-) man hinner med så mycket på dagen! gillas


Dagens jeans - ginatricot, tröja - ginatricot, virkad tröja - vero moda, smycken - Ur&Penn

Nu ska jag se melodifestivalen :)
/Beccis

 


Shopping !

Converse från Skorett 699kr


Vår jacka från Vero Moda 399kr


/Mathilda ♥

Dagens

Här är dagens outfits!
* Jeans - MQ
*Linne - Gina Tricot
*Blus - New Yorker
/Mathilda

snäll mamma

Idag följde jag med mamma och handla, för man får alltid massor av saker! Fick bestämma mat, fick godis, läsk och massor av saker. Sen ska hon betala halva mina skor jag har köpt 699kr ( ska visa i morgon). Tänkte flörta till mig en klänning på ellos också ♥
Älskar dig mamma ♥


/Mathilda ♥

vilken

OKEJ, vilken outfit ska jag ha imorgon tycker ni?

Detta fast ska dock ha svarta jeans
OR


Vilken tycker ni?? Tippar nog mest på att ha blommiga tröjan och jeans
/Beccis


gu va gott, det va gott ;)

Sitter just nu och ser lite på Efterlyst samtidigt som jag tänkte slänga in ett inlägg här

Lunchen idag bestod av att jag och Jenny tog en Kebabtallrik idag igen...fy fan vad jag äter kebab då hahha :)
Har varit en rätt så slappdag idag, inte hänt så mycket var på LiU med klassen. Gick en sväng efter det på stan sedan upp till VP.
Efter skolan blev det en sväng upp till mormor och morfar :) Satt bara och allmänt prata om allt haha, även om att det verkligen inte är min dag idag -.-
Dels har jag träningsvärk, bet mig i tunga förut idag och tillslut så blev det blodbad när jag var hos mormor och morfar hahha :)

Juste imorgon får ni hjälpa mig med vilka kläder jag ska ha på fredag :) Kommer upp 2 outfits som jag ej vet vilken jag ska ha! En lite sommar känsla utan leggings och en med byxor..mhhm vilken??!! Kom igen imorgon ikväll någon gång ska jag försöka lägga upp det :)

/Beccis


spring för livet!

Upps råkade göra av med 1100 på två dagar! Vissar vad jag har köpt när jag orkar.
Men kan säga att jag måste vänta på våren innan jag kan anväda det ♥ som jag hoppas kommer snart!
Mums en smak av sommaren idag !♥
Snart kommer mamma ut så ska vi se någon film, hoppas hon tar med något gott ut!
/Mathilda♥

10.55 - 11.45

Började skolan idag vid 10.55, då jag hade ett prov i Engelska sen när det var klart så var det bara att åka hem :) hade inga flera lektioner..ganska slappt, men hade ingen lust att ens gå till skolan och vara där i 45 min - INTE OKEJ!

MIN LUNCH IDAG!! NYTTIG

Nu ska jag snart springa iväg till gymmet, för att köpa ett gymkort 650 kr  och sedan ska jag även träna lite :)
/Beccis


Tv

Sitter och kollar på " en unge i minuten " som är en dokumentär om mammor som ska föda. Tänk om några år kankse det är jag som står och tar hand om de som ska föda. Eller så är jag på ambulansen.
/Mathilda

bio

Just nu sitter jag på biosalongen med klassen eller alla 2:or är här och ser på film! :)
Ganska så slappt är det faktiskt! Ska tillbaka till skolan och ha lite lektioner sedan iväg till staden :)

Ska fortsätta se på filmen nu
/Beccis

S.V

Om ni såg melodifestivalen igår så gick ju Sara Varga vidare :) Vilket jag tyckte var bra, hennes låt var dels på svenska och även så är hon lite lik Melissa Horn i den låten


Vad tycker ni om att Sara Varga gick vidare till Globen? :)
/Beccis

on the floor



Ska jag vara ärlig, så älskar jag faktiskt denna låt :) Kommer självklart vara med nästa gång det är fest! FREDAG!
Tycker ni HISS/DISS


Sol!

Idag var vi ute och gick en långpromenad sen ut på isen det var så jävla skönt !! ♥ Sen när vi kom hem satte jag mig i solen och solande lite också. Min lilla mys Liffi satt i mitt knä o solande med ♥
Bion i fredags var jätte bra! Sen efter var det lite tjej mys hemma hos Rebecca ♥
/Mathilda♥

min lediga söndag!



Dagens: Jeans - ullis, grön jacka - gina tricot, vit T-shirt - mammas gamla

Vaknade utan ett sms om att jobba, ganska skönt faktiskt! Blev en extra lång sovmorgon, då jag fick sova till 11 så åkte jag, mamma och mormor till Ingelsta och City gross :) Så har min dag sett ut, vet inte hur den kommer sluta..Blir nog att plugga lite :/
/Beccis


beställningen från H&M




Detta var det jag beställde, även en jeansjacka men har tyvärr ingen bild på den eftersom jag ska skicka tillbaka den :/ Visar den när den kommer igen hihi :)
/Beccis

Åsikter

Jag bara älskar Anagina! Älskar hennes åsikter som verkligen stämmer! Hon är så jävla grym och har så rätt i det hon säger. Varför ska folk gå runt och hata varandra. Lär känna varandra och sluta upp med alla fördommar!!




/Beccis

Elektrisk!

Heej på er! Håller på att packa min väska nu eftersom jag ska till Rebecca direkt efter skolan. Ser nästan ut som jag ska flytta hem till henne ♥.
Jag är så klantig glömde mina nycklar uppe på skåpet i skolan i dag! Fick lite panik när jag kom hem och inte kunde öppna dörren! Men som tur var hittade Klara mina nycklar, så nu kan jag andas ut.
Är inte det här den bästa låten eller?!

Kram Mathilda♥

Gamla bilder

Här kommer lite gamla blider på Rebecca och mig! Nu får ni något att skratta åt i alla fall!
Hahah vi lekte gravida ett tag!
Sen födde vi!
Hahah det finns tusen roliga bilder sitter och as gravar! Puss på min tjej!
/Thildis ♥

tips!

Jag vill göra en till tatuering men vet inte vad!  funderar på några blommor eller någon text.
Snart ska jag sova så jag orkar upp imorgon till skolan. Snart är det helg ! jaaa♥
Puss på dig Rebecca jag bloggade nu!♥
/Mathilda

mormor och morfar's land 2009

VI ÄR SNUSKIGA! känsliga tittare borde inte titta


Det visste ni inte om mig och Mathilda! Jag och Mathilda var på mormor och morfars land sommaren 2009. Då låg inne på vårat rum och bara prata och även ritade snusk bilder, skrev snusk sms.. hahhaha det tror ni inte om oss va
Vi är sådana som människor och vi kommer alltid vara det :) På bilden över ser ni mig som vi båda hjälpte att rita hahha :D Ganska så het är jag!

Och sedan är det ju så att vi tog ganska konstiga och roliga bilder


Sedan när vi blir arg på varandra så tycker vi det är bättre att bitas istället för att slås

Förlåt (a) Det är Mathilda som biter mig medans jag gillar mer att slå henne när vi sover hahha!



hahhahah så snuskiga vi är hahah! Nej, det var faktiskt inte meningen att det vi skulle ta kort då just när hon tar av sig *** FÖRLÅT ;(
/Beccis


min låtsats fru




På fredag ska jag äntligen träffa min sötnos! :) Vi har bestämt att gå på BIO " Min låtsats fru". Efter bio:n funderar vi på att dra på en fest i eneby, om det inte blir det blir det hem och mysa!

JAG ÄLSKAR DIG OCH ALLA DESSA BILDER I DETTA INLÄGG
/Beccis


Klockor (L)


+++++++


Detta är min klocksamling som jag verkligen ÄLSKAR! Brukar även låna någon klocka då och då från mamma eftersom hon älskar klockor också  Sådan mor, sådan dotter :)


1 Mars

Ni kankse undrar var Rebecca är men kan säga att hon är en duktig tjej och jobbar. Fattar inte hur hon orkar gå i skolan och jobba men hon tjänar ju pengar! I helgen ska jag hem till henne så blir det bio och myskväll, det var länge sen så ska blir roligt/mysigt ♥ Tar med kamran så blir säker ett antal bilder.

Nu ska jag fortsätta plugga Psykologi A har prov i morgon, usch !!
/Mathilda

RSS 2.0